Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni İnsignia'yı beğenmedin mi?
Ben alırım ceyhun ama D segmenti klasında değil araba alırsam sportif bir sedan görünümü ve 1.6 dizel seçeneği 150k bandında olduğu için düşünürüm.Sonuçta ben yaşım-yaşam tarzım gereği D segmentten uzağım. Onun dışında D segment arayan adama önermem C suv arayan birine B suv sunuluyor gibi bişi oluyor. Arka şaft tüneli yüksek ve baş mesafesi iyi değil.Diğer özelliklerinde 5 üzerinden 3,5-4 lerde hissettim fena değil.Koltuklar 5 falan ama.İçerideki malzeme kalitesi hakkında bilgin var mı? Bizim yutup kanalları beğendi ama ben göğüslükteki dikiş işçiliği ve plastiği hiç beğenemedim görüntü olarak.Dikişler bindiğim arabada iplerini saçaklaştırmıştı

Son düzenleme:
İoniq ile aynı boyutta mı ki uzunluk-genişlik:) bildiğim kadarıyla d sınıfındaki en iyi değer bu. Ama kesinlikle arkası sınıfı için dar (baş olarak en azından) bide üstüne siyah tavan kaplaması varsa arkasına sığsan bile çok klostrofobik oluyor güzelinden bir cam tavan lazım. Aile kullanımından çok biraz daha bireysel bir araba.

Edit: sanırım astra nın baş mesafesi daha iyiydi :)
Astra'ya da çok salladım ama arka baş mesafesi net daha iyi. Hatta arttırıyorum, Corsa E'de bile arka baş mesafesi daha iyiydi.

Hahahah :D
IMG-20170809-WA0037.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...