Hakan en son senin tavsiyene uyup bi şeyi silip yüklediğimde bütün sifrelerim bilgilerim vs yok olmuştu senin tavsiyene uyanı sbenim zenfone 2'de veya pc sürümünde sıkıntı yok hacı, sil yükle tekrar istersen
Hakan en son senin tavsiyene uyup bi şeyi silip yüklediğimde bütün sifrelerim bilgilerim vs yok olmuştu senin tavsiyene uyanı sbenim zenfone 2'de veya pc sürümünde sıkıntı yok hacı, sil yükle tekrar istersen
Benim telefon android ilk açılışta yüklemesi falan çok gecikiyor eskiye göre ve genel bi ağırlık geldi. Bilgisayarda sıkıntı yokSpotify kullanan baylar son güncellemeden sonra programda bi dikiş tutmazlık başladı sizde de var mı bu durum? Çok fazla donma takılma uygulama kapansa bile bi 10sn kadar çalmaya devam etmesi bi müziği listeme eklemek istediğimde cevrimici olduğum halde menüyü açmsyıp lütfen cevrimcii olun diye uyarı veriyo. Iphone tarafında sıkıntı yok ama androidde cok yapıyo bunu ne diyonuz??
Hakan en son senin tavsiyene uyup bi şeyi silip yüklediğimde bütün sifrelerim bilgilerim vs yok olmuştu senin tavsiyene uyanı s
Delirticek beni az kaldıBenim telefon android ilk açılışta yüklemesi falan çok gecikiyor eskiye göre ve genel bi ağırlık geldi. Bilgisayarda sıkıntı yok
Tabi canım insanlık suçu zaten bilinmemesiasdfasdf olm benim chrome hesabım var bütün şifrelerim ona yüklü naparsam yapayım o hesaba giriş yaptığımda sekmeler şifreler geri geliyor ne bileyim ben senin o kadarını bilmeyeceğiniasdfasdfasdfasd
Delirticek beni az kaldı
Tabi canım insanlık suçu zaten bilinmemesi![]()
Evet bayağı aldılar bu otobüslerden.Şu an için yolda kalmaları olmasa bayağı tatlı aletler![]()
Dünyanın ve Türkiye'nin ilk tam elektrikli otobüs filosu İzmir'de hizmete girdi.
Tamamen yerli teknoloji ile Bozankaya şirketi tarafından üretilen 20 adet Halk Otobüsü dizel araçlara kıyasla %87 oranında yakıt tasarruf sağlıyor.
Fren sistemi ile enerji de depolayabilen otobüsler, aralıksız olarak 250 kilometre yol alabiliyor.
Elektrikli motoru sayesinde sessiz bir sürüş imkanı sunan otobüsün içinde ayrıca cep telefonlarını şarj edebilmek için USB soketleri de bulunuyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmete sunduğu elektrikli otobüs filosunun enerji ihtiyacını karşılamak için 10 bin metrekarelik otobüs terminal çatısına güneş enerjisi santrali de kuracak.
2015 yılında Avrupa Birliği komisyonu ile yapılan anlaşma kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi 2020 yılına kadar şehirdeki karbon salınımını %20 oranında azaltmayı taahhüt etmişti.
Faaliyete geçen yeni proje Uluslararası Toplu Taşımacılık Birliği ödülüne de layık görüldü. Yapılan açıklamaya göre 20 adet olan otobüs sayısının 400 adete çıkarılması planlanıyor.
Kaynak: http://www.arabalar.com.tr/dunyanin-ilk-elektrikli-otobus-filosu
,
gidip göreceksin canlı canlı tavsiye ederim on numara elit muhit vallahi,
asdfasdf kafalar çok iyi![]()
Bir araba nasıl hem az yakıp hem yanlar. Üstüne üstlük içi de geniş olur. Hayalimdeki yeni makinaBeyler tam 33km lik ufak bir hypermiling yaptım. Beni hayatımda bu kadar çok araba geçmemişti. 2 kişi+klima bırakın bütün elektronik her şeyi kapattım kadranın ışığını bile kıstım o derece. 2000 deviri geçmedim bu da beni zaten 95km de limitledi. Ortalama hızım 61 di. Sonuç aşağıdaki gibi. araba 2009 model c4 picasso 109bg 240 tork 6 ileri tek kavrama mcp var ve boş ağırlık 1550 kilo gözüküyor. Ben 108 arkadaşım 83 kilo ıvır zıvırlarla +200 kilo denebilir. Lastik 215-55-16 conti premium contact 2. Valla geri dönüşte bu yavaşlığa dayanamadım ve normal 120 civarı ile döndüm orada bide üstüne arkadaşı evine bırakmak için merkeze girdim ve ortalama 4.7 lt çıktı
. Beyler siz siz olun hypermiling yapmayın dünyanın en sıkıcı olayı
Ekli dosyayı görüntüle 8806
Bide otomatik vitesten manuel tepkileri alıyorsun daha ne olsun <3Bir araba nasıl hem az yakıp hem yanlar. Üstüne üstlük içi de geniş olur. Hayalimdeki yeni makina![]()
Bazı arabalar gibi dik başlı değil (8)Bide otomatik vitesten manuel tepkileri alıyorsun daha ne olsun <3
Golf 5 platformu dedin esp kapanıyor dedin araba bir anda vectraya döndüBazı arabalar gibi dik başlı değil (8)Yahu araba o gün ne sapıttı ya hala aklıma geldikçe gülüyorum
![]()
İlkinde lastik bıraktı zaten orada bir şey diyemiyorum da ikincide orayı ben bildiğin yan dönüyordum ya. Tek açıklaması lastik havalarını uzun süredir kontrol etmememiş olmam ve 42 derece olması ki asfalt erimiştir. Şaşırdım orada bayağı.Golf 5 platformu dedin esp kapanıyor dedin araba bir anda vectraya döndü
Bu vagcılarda her şey bahane yav.İlkinde lastik bıraktı zaten orada bir şey diyemiyorum da ikincide orayı ben bildiğin yan dönüyordum ya. Tek açıklaması lastik havalarını uzun süredir kontrol etmememiş olmam ve 42 derece olması ki asfalt erimiştir. Şaşırdım orada bayağı.
Hahahahah beni de vagcı yaptın ya taş yağacak kafana taş taşBu vagcılarda her şey bahane yav.![]()
Hahahahah beni de vagcı yaptın ya taş yağacak kafana taş taşDur araba gelsin akşam çıkalım o zaman gör sen. Sıcak asfalt olmuyor ya, tutmuyor. Sen 8 için koku aldın mı ayrıca, aranızı bulmam lazım yoksa biliyorsun neler yapar
![]()