Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbiden öyle durumlar oluyor özellikle iş çıkışı ve işe gidiş saatlerinde sıkıntılı durumlar olabiliyor.Ama anladın sen benim ne demek istediğimi
Tabii anladım da cidden kullanıcıya aşırı bağlı ve ucu açık bir konu mesela benim her zamanki sürüşüm bir çok kişiye agresif gelebilir. Koşulları yaşamadan anlamak da zor. :)

İşte ondan bahsediyorum yakıt tasarufu yapacam diye 40 derece araba da klimasız kullanırsan hayatta başarılar dilerim :)

Bu aracin obd 2 kaydi. Hypermiling yapmadan sadece ben ve trafiksiz yol verisi.. Burda aracin yük altinda egzos sicakligini olcuyorum. Fakat yinede 6.2 yakiyor.

Geçen Cevizlibağın ordaki sanayiye gidip yedek parcaciya sordum aisin seti 350 bide daisin diye bi marka vardi oda 250ydi sanırım
babam boşver gel kayseride yaptirirsin dedi ben 900 falan tutar diye düşünüyordum o kadar tutmayacak galiba
500-600 u geçmez 250 den fazla iscilik alan yer varsa sanayide baskı balata için kaçın direk :) Baskı balatayı da kendiniz kaliteli marka alın :) Valeo Luk vs bilindik markalar iyidir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok düşündüm de pc6'nın 205-55-16'lığı daha gelmedi. Pilot sport 4'ün de 205 55 16'lığını buralarda bulamam uğraştırır. Zaten kışa geliyoruz ts860 alacağım onun masrafı var malum w651'ler 5 senedir kullanılıyor artık beton oldu :D Zaten pc5'in tüketim değeri de c sınıfıymış etiketi görünce anladım mevzuyu :D
Abi o tüketim değerleri arasında 0.1 litre oynuyor.Yani yakıt tüketimi B olsaydı 0.1 litre daha az yakacak anlamına geliyor etiket dilinden bakarsak.Ama gerçekte öyle olmuyo galiba :)

500-600 u geçmez 250 den fazla iscilik alan yer varsa sanayide baskı balata için kaçın direk :) Baskı balatayı da kendiniz kaliteli marka alın :) Valeo Luk vs bilindik markalar iyidir

Şöyle bir durum var yalnız. Her arabada baskı balata aynı şekilde değişmiyor. Bazı arabalarda çok ciddi işçilik gerekiyor. (örnek: benim araba). Triger değişimi gibi, hatta daha bile meşakkatli olabiliyor bazı araçlarda.
Bir de LUK, Valeo filan genelde Alman arabalarına oem parça üreten firmalar, uzakdoğu arabalarına benim de pek hakim olmadığım farklı markalar var. Ana fikir doğru, örnekler yanlış :)

zamanın alman sevici paşaları gibi şimdide alman hayranları var 2. Dünya savaşı sonrası şöle iyiler böle iyiler genele höbölö tok kapı sesi spec.
Almanlar looserdır.Kendi jeopolitik bölgesinin köylü halkıdır.Bu dediklerimi yalanlayacak/çürütecek herhangi bir information a da açığım tartışabiliriz.Tok kapı sesi ya da 60 ton üzeri tank demek iyi araba/tank demek değildir.

italyan hatunlarını hiç sevmem ama ya
İtalyanın karşı tarafı fenağ.Sen hiç hırvat düşündün mü?? Fenalar türk hatunları yanlarında halt etmiş trip/burnu havadalıkta.. Tam bir alfa romeo spec

Şöyle bir durum var yalnız. Her arabada baskı balata aynı şekilde değişmiyor. Bazı arabalarda çok ciddi işçilik gerekiyor. (örnek: benim araba). Triger değişimi gibi, hatta daha bile meşakkatli olabiliyor bazı araçlarda.
Bir de LUK, Valeo filan genelde Alman arabalarına oem parça üreten firmalar, uzakdoğu arabalarına benim de pek hakim olmadığım farklı markalar var. Ana fikir doğru, örnekler yanlış :)
E tabi arabadan arabaya değişiyor ama auris ve corollanın şanzımanı indirmesi zor değil bizzat zor arabaları da gördüm çünkü :) Marka olarak pek bi bilgim yok araştırmak lazım

Almanlar looserdır.Kendi jeopolitik bölgesinin köylü halkıdır.Bu dediklerimi yalanlayacak/çürütecek herhangi bir information a da açığım tartışabiliriz.Tok kapı sesi ya da 60 ton üzeri tank demek iyi araba/tank demek değildir.

İtalyanın karşı tarafı fenağ.Sen hiç hırvat düşündün mü?? Fenalar türk hatunları yanlarında halt etmiş trip/burnu havadalıkta.. Tam bir alfa romeo spec
La olm sabah sabah git sağlık ocağına çay filan demle ne işin var burada?! Bir de Hırvat mırvat maça bilenmiş asjdfikds Yahu nedir bu yabancı hayranlığı? Sahada İstiklal Marşı'nı bilen, Türk ebenin doğurduğu.....asdfasdg

İfşa!?!?

Ekli dosyalar

• IMG_7003.JPG
    IMG_7003.JPG
    618.6 KB · Görüntüleme: 201
Kayıtlı cvrlere gerek yok ya zahmet etmeyin bana herkes gibi 6-7 5,5 gibi bir değer yeter sadece merak ettim pişman olmak istemiyorum dkck

6,5 litre ortalaması. Benzin

Sana özelikle demedim. Uzun süredir aklımda, dakika dakika litre tüketim verilerini ve koşullarını youtubede zaman zarfında yazmak istiyorum. Alman fuel compsupton videoalrında hep öyle yapıyorlar. Bende onlara özeneceğim biraz.

Son düzenleme:
6,5 litre ortalaması. Benzin

Sana özelikle demedim. Uzun süredir aklımda, dakika dakika litre tüketim verilerini ve koşullarını youtubede zaman zarfında yazmak istiyorum. Alman fuel compsupton videoalrında hep öyle yapıyorlar. Bende onlara özeneceğim biraz.
Karma tüketim değil mi? Bir de araba kaç kg ona göre konumlandırıcam i10 u

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...