Forumumuzun değerli doktoru @DouglasAdams doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun.
Günaydın müdürüm.
4 mevsim lastiklerimle ilgili yaz performansına dair birşeyler yazmak isterdim ama, vereyim forumun şifresini babam yazsınAdam aldı arabayı gitti. Spor ayakkabılarımın sıcak asfalt performansından bahsedersem; konfor olarak zayıf, biraz sert kalıyor. Yol gürültüsü de oluyor. Ama yol tutuş olarak kuruda gayet iyi. Hiç kızaklama yaşamadım, patinaja ise çok nadiren düştüm. Islak zeminde ise vasat. Daha iyi ayakkabılar giydim. Tüketime etkisi de ortalama. Hamuru hafif değil ve sürtünme direnci biraz yüksek. Uzun dönemde tüketim olarak biraz fazla terletebiliyor. Yine de fiyat/performans olarak öneririm. Kinetix.
Boş vaktim bitti, ben gidiyorum.Haydi herkese iyi günler.
Nikah şahidi olduğum bir arkadaş ikinciye hamile. Üni.deki ev arkadaşımın çocuğu okula başlayacak 1-2 seneye, daha tanışamadım. Başka bir arkadaşımın daha 2 çocuğu var. 2 arkadaş da boşandı. Hayatın en orta yerindeyim sanırım![]()
Sjdhajdhahsj sen kötüsün@maximaorhan and the others diye bi klasman açman lazım aynı kategoriye alamazsınnnn![]()
Sjdhajdhahsj sen kötüsün
@DouglasAdams doktorr beeeeyyy doğum günün kutlu olsun. Mutlu, bol gazlamalı, kazasız belasız korunmalı yıllara![]()
Forumumuzun değerli doktoru @DouglasAdams doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun.
@DouglasAdams iyiki doğdun doktorum nice mutlu senelere.
@DouglasAdams Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzurlu günlere doktor beyProf. olduğun vakitleri de görürsün inşallah..
@DouglasAdams doktorr beeeeyyy doğum günün kutlu olsun. Mutlu, bol gazlamalı, kazasız belasız korunmalı yıllara![]()
Doktur huzurlu , Mutlu , Toyota'lı yıllar@DouglasAdams
@DouglasAdams Mutlu, nice yaşlarınız olsun.
Ben gelenekçi adamım. Uçan tekmeye devamMustafa yeni bir korunma yöntemi çıkmış.1,6 2,0 Tdi ların koltuğa birini oturtuyorsun.Boş viteste gaza bastırıyorsun.Sen de o sırada egzosa bong yapıyorsun.Sonuç=>Nur topu gibi düşük @mustafa.e
abiiiiii
Böbrek fiyatları güncellemesi nedir alp bey??Doktorum iyiki dogdun su mx5 icin bobrek isini konusalim ama @DouglasAdams
ben hassstasıyım bunların fekat ailemde bindiği için benim arabaya alamıyorumhttps://www.motor1.com/news/177749/2018-suzuki-jimny-leaked/
@emreozukan abim bu alet çok güzel olmuş yahu benim çok hoşuma gittiseversin sen bu tarz makinaları
.
3 beyazim yokBöbrek fiyatları güncellemesi nedir alp bey??