Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın müdürüm.
4 mevsim lastiklerimle ilgili yaz performansına dair birşeyler yazmak isterdim ama, vereyim forumun şifresini babam yazsın :p Adam aldı arabayı gitti. Spor ayakkabılarımın sıcak asfalt performansından bahsedersem; konfor olarak zayıf, biraz sert kalıyor. Yol gürültüsü de oluyor. Ama yol tutuş olarak kuruda gayet iyi. Hiç kızaklama yaşamadım, patinaja ise çok nadiren düştüm. Islak zeminde ise vasat. Daha iyi ayakkabılar giydim. Tüketime etkisi de ortalama. Hamuru hafif değil ve sürtünme direnci biraz yüksek. Uzun dönemde tüketim olarak biraz fazla terletebiliyor. Yine de fiyat/performans olarak öneririm. Kinetix.

Boş vaktim bitti, ben gidiyorum. :D Haydi herkese iyi günler.

adsfadsf az yakıyosan sıkıntı yok abi asdf :D :D kolay gelsinnnn benim konuya yorum yazmadın şaşırttın beni bak :D

Nası gerginim nası gerginim anlatamam. 3 kişiyle tartıştım sabahtır. 3ünde de haklıydım, ama işte gerginliğim katlandıkça haklıyken haksız konuma düştüğüm de oldu. daha da gerildim.
Neyse konumuz bu değil, bisiklet misiklet diyet miyet bi yere kadar, bi hafta yoğunluktan vs bisiklete çıkamasam verdiğim 1 aylık kiloyu geri alıyordum. Uzun süredir salona yazılma planım vardı ama arkadaşlarıma bile vakit ayıramıyorken spor salonuna vakit nasıl ayıracağım diye düşünüyordum. Geçen hafta Hanımefendinin biri göbeğimle alakalı bi laf etti, ilk defa gücüme gitti. Dün gittim spora yazıldım. Bugün itibariyle başlıyorum.

Söyleyeceklerim bu kadar, yarışmacı arkadaşlara başarılar.

@DouglasAdams doktorr beeeeyyy doğum günün kutlu olsun. Mutlu, bol gazlamalı, kazasız belasız korunmalı yıllara :rolleyes::p:D
@DouglasAdams Nice mutlu yıllara doktor bey :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumumuzun değerli doktoru @DouglasAdams doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun.
@DouglasAdams iyiki doğdun doktorum nice mutlu senelere.
@DouglasAdams Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzurlu günlere doktor bey :) Prof. olduğun vakitleri de görürsün inşallah..
@DouglasAdams doktorr beeeeyyy doğum günün kutlu olsun. Mutlu, bol gazlamalı, kazasız belasız korunmalı yıllara :rolleyes::p:D
Doktur huzurlu , Mutlu , Toyota'lı yıllar :D @DouglasAdams
@DouglasAdams Mutlu, nice yaşlarınız olsun.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Birlikte güzel seneler geçirelim umarım.Burada çok iyi insanlarla tanıştım.Tüm kalbimle dileğim; siz de sevdiklerinizle çok güzel bir sene geçirirsiniz umarım:))

Son olarak Lise sondan bu yana her doğum günümde arkadaşlarımla dinlediğim şarkıyı sizinle de paylaşmak istiyorum.Hayatımda her kuyruğumu sıkıştırdığımda başvurduğum ilacımdır bu şarkı:)

Son düzenleme:
Mustafa yeni bir korunma yöntemi çıkmış.1,6 2,0 Tdi ların koltuğa birini oturtuyorsun.Boş viteste gaza bastırıyorsun.Sen de o sırada egzosa bong yapıyorsun.Sonuç=>Nur topu gibi düşük @mustafa.e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...