Bu iyiymiş ya.Şuan bunu kullanıyorum. Bir pakette dört tane oluyor bir tanesi 15 20 gün kokuyor toplamda 2 ay kadar idare ediyorlar.
http://www.hepsiburada.com/car-fres...MIhcCdvvXF1QIVURgbCh3YKw-XEAQYBCABEgKPd_D_BwE
Metroda satılan aynaya asmalı cam şişelerden de vanilya ve odunsu kokuyu kullandım onlarda güzeldi.
Abi valla süper oluyor ya camda sallanan şişeden sonraBu iyiymiş ya.Denk gelirsem bakayım ben de.
Direkt bundan kullanıyorum. Bargello odunsu diye geçiyor. Avm'de 10 lira falan ama yazın 1 ayı zor dolduruyor güneş altında çabuk buharlaşıyor. Kışın falan ise 1 ayı rahat geçiyor. Arabaya kim bindiyse bayıldı diyebilirim. Hafif ve çok tatlı bir kokusu var şiddetle tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 8683
Tam ucundan yani ucu ucuna aynaya bağlarsanız sallansa bile hiç bir yere vurmuyor hocamBen de aynısını kullanıyorum izmirde bazı benzinliklerde 5₺Ama aynada sallanıyor diye bardaklığa koyuyorum
Aktardan lavanta vb. yağlardan almayı düşünüyorum. Fakat açılıp kapanan, klima mazgalına takılan küçük şişelerden nerede bulurum bilmiyorum.
Aynen. Zaten bu oto kokusu denen şey neden kullanılır anlamıyorum. Arabada sigara içenler hadi neyse (onu ayrıca anlamam) de sigara içilmeyen, yabancı madde taşınmayıp dümdüz kullanılan arabalarda yaşı ne olursa olsun kendi kokusu daha güzel gelir bana.Aracın kendi kokusunun bitmesini bekliyorum2 sene geçmesine rağmen güneş altında konsolun saldığı kokuyu tercih ediyorum.
Yazın, pişmeyin göze alanlar hariç, genellikle klima kullanımı yapılır. Tabii bu şekilde de camlar açılmaz. Klimanın içerideki havayı temizleme özelliği var fakat bu uzun vadede yani uzun yolda işe yarıyor. Şehir içi kullanımlarda ona pek vakit olmuyor. Haliyle arabayla pazara gidiyorsun soğan, pırasa, sarımsak alıyorsun ve bunlar aracın içinde koku yapıyor. Başkaları aracına biniyor yaz hali malum terlemiş oluyor ve camı açayım havalandırayım pek sık olmuyor. Çünkü dışarıdan sıcak geliyor. Aracın içinde halı değil de kauçuk pas pas kullanılınca sıcakta bunlar da koku yapabiliyor. Eee aracın sıfır kokusu üzerinden gittiği vakit bunlar daha da fazla göze batmaya başlıyor. Bu noktada araç parfümü yerine ne kullanılabilir ? Hee derseniz ki ben sıcakta olsa, 40 derecede olsa klima falan açmam sürekli camlar açık giderim. O zaman bir ihtimal belki araç havalanır.Aynen. Zaten bu oto kokusu denen şey neden kullanılır anlamıyorum. Arabada sigara içenler hadi neyse (onu ayrıca anlamam) de sigara içilmeyen, yabancı madde taşınmayıp dümdüz kullanılan arabalarda yaşı ne olursa olsun kendi kokusu daha güzel gelir bana.