Telefon geldi arkadaşlar, updatelerini yapıyor şu an. resim paylaşamıyorum. aşırı yoğunum 

ııııhh, asustan uzak dur hocam....Telefonunuz hayırlı olsun. Ben de iPhone SE düşünüyordum ama bugün telefonu inceledim ve aşırı küçük geldi. Elimde kayboldu resmen. Şuan Asus Zenfone 3'e sardım bakalım.
Hiç gerek yok o fiyatı o telefona vermeye. Zenfone2 f/p canavarı iken biz artık olduk diyerek snapdragon 625li cihaza 1800tl istemenin hiçbir mantıklı açıklaması yok.Telefonunuz hayırlı olsun. Ben de iPhone SE düşünüyordum ama bugün telefonu inceledim ve aşırı küçük geldi. Elimde kayboldu resmen. Şuan Asus Zenfone 3'e sardım bakalım.
İlginç olduğu konusunda hemfikirim ancak o donanım özelliklerinde ki telefon 2016 senesi için bile çok düşük kalıyor. Adreno 330 ile oyun oynarken sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca Android 4.4 ile geliyor ne kadar destek verilir en büyük muamması.her zaman ilginç telefonları sevmişimdir.. o yüzden yota phone 2 almak istiyorum. sizce nasıldır? kullananınız var mı?
telefon konusunda fazla bir beklentim yok. oyun oynayacağım iyi bir bilgisayara, fotoğraf çekecek iyi bir makineye ve müzik dinleyecek iyi bir müzik çalara sahibim. android sürümü sorun olabilir ama okuduğuma göre 5.0 gelmiş. 6.0'da yolda diyorlar ama Türkiye'ye verilir mi bilmiyorum.İlginç olduğu konusunda hemfikirim ancak o donanım özelliklerinde ki telefon 2016 senesi için bile çok düşük kalıyor. Adreno 330 ile oyun oynarken sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca Android 4.4 ile geliyor ne kadar destek verilir en büyük muamması.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mantıklı bir tercih olmuşyota konusunda çok kararsız kalıp meizu m5 note aldım. memnun kalırız inşallah.
@Mehmet55 aman diyeyim hocam. Asus bir kez kazayla iyi telefon yaptı, onu da sonradan yazılımını güncelleyerek bozdu. İlk fırsatta Huawei alacağım. Bütçeme göre de modelini seçeceğim.
Bu kadar kötü yorumdan sonra soğudum zaten hocam ben de Huawei modellerine bakıyorum.@Mehmet55 aman diyeyim hocam. Asus bir kez kazayla iyi telefon yaptı, onu da sonradan yazılımını güncelleyerek bozdu. İlk fırsatta Huawei alacağım. Bütçeme göre de modelini seçeceğim.
Ben kendi telefonumda android 8.0 oreo bekliyorum yahu naptiniztelefon konusunda fazla bir beklentim yok. oyun oynayacağım iyi bir bilgisayara, fotoğraf çekecek iyi bir makineye ve müzik dinleyecek iyi bir müzik çalara sahibim. android sürümü sorun olabilir ama okuduğuma göre 5.0 gelmiş. 6.0'da yolda diyorlar ama Türkiye'ye verilir mi bilmiyorum.
Android 4.3 jelly bean kullanıyorumBen kendi telefonumda android 8.0 oreo bekliyorum yahu naptiniz![]()