Akıllı Telefon Seçmem konusunda yardım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lg g2 ve Mi5s karşılaştırma çekim..

0G2J1Z.jpg

4GRyPA.jpg

Xiaomi Mi5s İstanbulpark resim çekimlerini orjinal ölçüde paylaşıcam beklemede kalın

Son düzenleme:
her zaman ilginç telefonları sevmişimdir.. o yüzden yota phone 2 almak istiyorum. sizce nasıldır? kullananınız var mı?

Telefonunuz hayırlı olsun. Ben de iPhone SE düşünüyordum ama bugün telefonu inceledim ve aşırı küçük geldi. Elimde kayboldu resmen. Şuan Asus Zenfone 3'e sardım bakalım.
Hiç gerek yok o fiyatı o telefona vermeye. Zenfone2 f/p canavarı iken biz artık olduk diyerek snapdragon 625li cihaza 1800tl istemenin hiçbir mantıklı açıklaması yok.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her zaman ilginç telefonları sevmişimdir.. o yüzden yota phone 2 almak istiyorum. sizce nasıldır? kullananınız var mı?
İlginç olduğu konusunda hemfikirim ancak o donanım özelliklerinde ki telefon 2016 senesi için bile çok düşük kalıyor. Adreno 330 ile oyun oynarken sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca Android 4.4 ile geliyor ne kadar destek verilir en büyük muamması.

İlginç olduğu konusunda hemfikirim ancak o donanım özelliklerinde ki telefon 2016 senesi için bile çok düşük kalıyor. Adreno 330 ile oyun oynarken sıkıntı yaşarsınız. Ayrıca Android 4.4 ile geliyor ne kadar destek verilir en büyük muamması.

telefon konusunda fazla bir beklentim yok. oyun oynayacağım iyi bir bilgisayara, fotoğraf çekecek iyi bir makineye ve müzik dinleyecek iyi bir müzik çalara sahibim. android sürümü sorun olabilir ama okuduğuma göre 5.0 gelmiş. 6.0'da yolda diyorlar ama Türkiye'ye verilir mi bilmiyorum.

Arkadaşlar, ben bir şey farkettim. Bu Google Photos, Lg G2 var iken, çekilen videoları birebir alıyordu, Mi5S videolarını compress ederek alıyor. Yani 25 mblık kaliteli videoyu, 7,1 mb kadar küçültüyor. Normalde 3 kat daha sıkıştırılmış görüntünün netliği biraz bozuluyor. Aslında ışığıda soluyor. Yani video google photosdan izlendiğinde, netlik biraz daha kötü. Eğer çektiğiniz görüntüyü, kaliteli bir şekilde işleyip, youtube video yapmak istiyorsanız, bence telefondan direk bilgisayara aktarın. İşiniz bitincede silersiniz. :(

Xiaomi mi5s kullandığim programlari kurup çalişir iş görür hale getirdi sonunda. Bu şekilde oda sicakliğinda antubu puani 115000 çıkti. Eski telefon 25000 di galiba okadar skor aliyordu..

Screenshot_2017-09-18-22-03-24-348_com.antutu.ABenchMark.png

Son düzenleme:
telefon konusunda fazla bir beklentim yok. oyun oynayacağım iyi bir bilgisayara, fotoğraf çekecek iyi bir makineye ve müzik dinleyecek iyi bir müzik çalara sahibim. android sürümü sorun olabilir ama okuduğuma göre 5.0 gelmiş. 6.0'da yolda diyorlar ama Türkiye'ye verilir mi bilmiyorum.
Ben kendi telefonumda android 8.0 oreo bekliyorum yahu naptiniz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...