Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHhahahaha daha gider yalnız o motor.Komik ama gerçekten sıkılıyorsun sorunsuzluktan.Geçen gün farları açık bırakmışım corollanın da ilk defa cam suyu dışında kaputu açtım.15 kağıt akü aktarmaya verdim.2 hafta millete anlattım akü operasyonunu.
Adamların çarpışma mankeni bile sıkılıyor
Şşş beni de anlattın mı beni de?
Dün sinirimden anlatmaya fırsat kalmadı ve modum düşüktü ama 116i kullanan bir teyze elimde telefonla ışıklarda beklerken camını açtı ve; Yalnız trafikte telefonla oynanmaz dedi.Haklısınız dedim telefonu bıraktım.Haklıydı çünkü sinir olsam da diyecek birşeyim yoktu ya sdlsf . 2-3 km sonra sahilde, şeridinde giden dominos kuryesine vurdu.Sinyalsiz orta şeride geçerken.Önündeydim ben dikizden gördüm.İndim gittim mobiletlide birşey yoktu.Teyze de arabadan inmişti.Yalnız teyze ehliyetsiz araba kullanılmaz dedim.Ya öyle böyle çekiyordu arkamı döndüm gittim
thug-life-gif.gif
Yerinde ve dozunda saplama.:cool: Neyse ki kurye sağ salim kurtulmuş.

winter is coming, ilk fırsatta al derim fiyatlar artmadan
Memlekete kar düştüğü anda birden zam bindiriyorlar. Daha kötüsü, zam gelene kadar stokta yok ayağı çekiyorlar. Geçen sene aralıkta lastik alacakken az çektirmediler bana.
Zonguldak şuan 8-9 derece. Dün akşam Ankara yoluna falan kar yağmış. Zaten Kasım'a da girdik dediğiniz gibi bir an önce alayım. Petlasların 5.yılı olacak bu sene artık onlardan hayır gelmez. O yüzden bayılacağız parayı, kısmet.

Bizde 4 stajyer var. Benimde dahil çok işimizi görüyorlar. Hatta şu an komple cihaz onartırıyorum. Sürekli gözetimdeler.
Ama 380 tl stajyer ayligi çok az değilmi bu gençlere.. :)

Adam yaralamaktan sabıkalı adamı okul servisi yaptırırsan olacağı bu. Herifin kanlısı hapisten çıkınca mermi manyağı yapmış servisçiyi. Diğer servisler de zarar görmüş. Kendisinden başka ölen yok neyse ki. Bizim burada da öyle; ne kadar psikopat, serseri tip varsa servis şoförlüğü yapıyor. Liseli kızlara sarkan tipler bile biliyorum. Sabıkalı adamı hangi zihniyet bu işe verir aklım hayalim almıyor.

Son düzenleme:
Adam yaralamaktan sabıkalı adamı okul servisi yaptırırsan olacağı bu. Herifin kanlısı hapisten çıkınca mermi manyağı yapmış servisçiyi. Diğer servisler de zarar görmüş. Kendisinden başka ölen yok neyse ki. Bizim burada da öyle; ne kadar psikopat, serseri tip varsa servis şoförlüğü yapıyor. Liseli kızlara sarkan tipler bile biliyorum. Sabıkalı adamı hangi zihniyet bu işe verir aklım hayalim almıyor.
Denizlide bi ara servis şoförlerini falan eğitime gönderiyorlardı. Belediyenin ulaşım koordinasyon birimi polisle birlikte sürekli denetim yapıyor okul işçi servisleri her yıl belediyeye para ödüyor, testten geçiriliyor vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...