Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bu saatten sonra tutulan araba alınmaz ben onu anladım.40 bin lira nedir Allah aşkına. Sene 2012 falan vardı tanıdıkta Astra G 1.4 benzinli 60bin km deydi bayağı temiz arabaydı ona 24 falan veriyorlardı o da maks yani.
@alfhonso @bt @Mehmet

Valla bu saatten sonra tutulan araba alınmaz ben onu anladım.40 bin lira nedir Allah aşkına. Sene 2012 falan vardı tanıdıkta Astra G 1.4 benzinli 60bin km deydi bayağı temiz arabaydı ona 24 falan veriyorlardı o da maks yani.
@alfhonso @bt @Mehmet

yalnız berker abinin de dediği giibi aynı model golfler falan uçmuş halde :D

bu arabanın kmsinin doğru oldğuna da boyasız olduğuna da inanmıyorum
Aga hiç lpg takılmamışsa bu arabayla daha fazla km yapmaları zaten çok zor :D
Çakal genç arabası gibi ama bilemedim
Basamaaaz :) Üniversitede bir arkadaşta vardı. Adam benzinin kahrından rölantide gidiyordu. Sonra satıp Corsa C cdti alınca kendini kaybetti sürekli dipgaz gitmeye başladı. :D
@alfhonso @bt @Mehmet
2012'den bugüne benim arabanın piyasa değeri 2 katına çıktı :D

Aga hiç lpg takılmamışsa bu arabayla daha fazla km yapmaları zaten çok zor :D

Basamaaaz :) Üniversitede bir arkadaşta vardı. Adam benzinin kahrından rölantide gidiyordu. Sonra satıp Corsa C cdti alınca kendini kaybetti sürekli dipgaz gitmeye başladı. :D:D

bak bu da doğru :D

Abi Astra H olsa neyse de G 99 da çıkmış araba yani

bu da :p

Denizlide bi ara servis şoförlerini falan eğitime gönderiyorlardı. Belediyenin ulaşım koordinasyon birimi polisle birlikte sürekli denetim yapıyor okul işçi servisleri her yıl belediyeye para ödüyor, testten geçiriliyor vs
Abi zaten olmalı, yapılmalı. Şoförlük yapacak adamı psikolojik yeterlilik testine sokacaksın. Sabıkası var mı yok mu araştıracaksın, gerekli trafik eğitimini ( ehliyet haricinde ) vereceksin, servislere kamera koyulacak ve velilerin telefonlarına aplikasyon indirilip sürekli canlı olarak takip edebilecekler. Bu ve buna benzer bir çok gereklilik var ve yapılmalı kesinlikle.

Yaw, ne güzel çep telefonunu bıraktım, bilgisayarın başına oturdum diyordum. Çatır çatır forumlarda gezer youtube dalar, otoparkta tassaruftan bahsederdim diyordumki, Hanım mısır patlatmamı istedi. Ben gidem mısır patlatam. Tuzu yağı iyi oranlarım. benden güzel mısır patlatanda olmaz. Sonra görüşürük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...