2007 Golf'lerin fiyatlarına bak. Şokun pekişsinhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-2007-model-opel-astra-497538274/detay
Bunu bu fiyata alacak olanın aklını yerrim

2007 Golf'lerin fiyatlarına bak. Şokun pekişsinhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-2007-model-opel-astra-497538274/detay
Bunu bu fiyata alacak olanın aklını yerrim
Aga hiç lpg takılmamışsa bu arabayla daha fazla km yapmaları zaten çok zorbu arabanın kmsinin doğru oldğuna da boyasız olduğuna da inanmıyorum
BasamaaazÇakal genç arabası gibi ama bilemedim
2012'den bugüne benim arabanın piyasa değeri 2 katına çıktı
Abi Astra H olsa neyse de G 99 da çıkmış araba yaniyalnız berker abinin de dediği giibi aynı model golfler falan uçmuş halde![]()
Aga hiç lpg takılmamışsa bu arabayla daha fazla km yapmaları zaten çok zor
BasamaaazÜniversitede bir arkadaşta vardı. Adam benzinin kahrından rölantide gidiyordu. Sonra satıp Corsa C cdti alınca kendini kaybetti sürekli dipgaz gitmeye başladı.
![]()
Abi Astra H olsa neyse de G 99 da çıkmış araba yani
Birilerinin tatile mi ihtiyacı var gene156 ne kadar çöp bi araba yaaa özellikle teybi pıoneer olanlar
Garibanı kim takar ancaYahu bilmiyorlarmi sanki yatarken milyonlar anasina sovse biraz kulaklari cinlar bence
Naaalaakkaaa yha şaka yaptım xddBirilerinin tatile mi ihtiyacı var gene![]()
Abi zaten olmalı, yapılmalı. Şoförlük yapacak adamı psikolojik yeterlilik testine sokacaksın. Sabıkası var mı yok mu araştıracaksın, gerekli trafik eğitimini ( ehliyet haricinde ) vereceksin, servislere kamera koyulacak ve velilerin telefonlarına aplikasyon indirilip sürekli canlı olarak takip edebilecekler. Bu ve buna benzer bir çok gereklilik var ve yapılmalı kesinlikle.Denizlide bi ara servis şoförlerini falan eğitime gönderiyorlardı. Belediyenin ulaşım koordinasyon birimi polisle birlikte sürekli denetim yapıyor okul işçi servisleri her yıl belediyeye para ödüyor, testten geçiriliyor vs
Öğrenci adam yav aç geziyor sen hediye istiyon arkadaşlar görün doktor mezarcı çıktı hemen fırsata çeviriyorHadi bakalım unutma
Ahhahahaha yaÖğrenci adam yav aç geziyor sen hediye istiyon arkadaşlar görün doktor mezarcı çıktı hemen fırsata çeviriyor
Benim verecek bir şeyim yok sen böbreğimi falan çalarsınAhhahahaha yaO biliyor beni ayucum.Bedoyu izmire davet eden havaalanından alacak ikamesini sağlayacağımı söyledim.Bir sticker çok mu ?? Sen de gel İzmir'e kıskanma
Anlatacak iki İtalya anın hoşbeş muhabbetin yeter ayuBenim verecek bir şeyim yok sen böbreğimi falan çalarsınd
Anlattım dedim ki batman desem az superman desem fazla kaçabilir öyle bir abim var.2001 1.2 corsası var mutevazı takılıyor diyorum.Nası??Şşş beni de anlattın mı beni de?
Ahahah seni de Antalyaya beklerim. Bu arada italyaya gittim arkadaşlar duymayan varsaAnlatacak iki İtalya anın hoşbeş muhabbetin yeter ayu
Cool...Anlattım dedim ki batman desem az superman desem fazla kaçabilir öyle bir abim var.2001 1.2 corsası var mutevazı takılıyor diyorum.Nası??
Ben yaparım cool olmaz mı beCool...