Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almasan da bişey olmazdı kanka özenme şu toyotaya bişey olmuyor :D
Yav uyuz olmaya başlıyorum zaten.9000 km oldu chr sözde downsize turbolar yağ yakar gram eksilme yok.İyi birşey tabi ama haftasonu çıkıp arabayla ilgileneyim diyorum cam suyunu koyup geri çıkıyorum eve.Ah şöyle 1.8 tfsifksds motorum olcaktı.Bagajda motul yağım misss

Yav uyuz olmaya başlıyorum zaten.9000 km oldu chr sözde downsize turbolar yağ yakar gram eksilme yok.İyi birşey tabi ama haftasonu çıkıp arabayla ilgileneyim diyorum cam suyunu koyup geri çıkıyorum eve.Ah şöyle 1.8 tfsifksds motorum olcaktı.Bagajda motul yağım misss
Ahahahhahaha:D kanka 680.000 km dir lpgde kullanılmış, benzinde kullanılmadığı için pompası bozulmuş benzin filtresi tıkanmış 2003 model corolla kullandım diyorum, motor hiç revizyon görmemiş diyorum köpek gibi gidiyor diyorum taksi çıkması diyorum:D

Yav uyuz olmaya başlıyorum zaten.9000 km oldu chr sözde downsize turbolar yağ yakar gram eksilme yok.İyi birşey tabi ama haftasonu çıkıp arabayla ilgileneyim diyorum cam suyunu koyup geri çıkıyorum eve.
Toyotaya bişey yapmak diy uğraşmak istiyorsan torpido kapı gözü vs kendinden yapışkanlı folyolarla kaplayabilirsin ben o işe girişmeyi düşünüyorum

Seatın lansmanında Otoparkı göremedim. Acaba yer açmak için Sinanın Ferrari ilem kandırdılar. Herkes Barselonada :)

Son düzenleme:
Adamlar toyotada dertsizlikten dert üretmeye çalışıyor shafafafgsgg

Benim bagaj kapağının kolun altındaki kablolardan biri ezilmiş, şasi yapıyormuş. Kablo sökülüp yenisi takılmış. 20 TLye işlem tamam :p

@Sailor güzele güzel demem güzel bnm olmdkça
girls-anime-hd-list-244932.jpg
aaaa bella , edward in sevgilisi :)

oldlarin gozu yasli yeniler bilmez :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bagaj kapağının kolun altındaki kablolardan biri ezilmiş, şasi yapıyormuş. Kablo sökülüp yenisi takılmış. 20 TLye işlem tamam :p
Bazi markanin sahipleride arabadan kendine vakit kalsin diye ugrasiyor mudurum sanayiden cikamayanlar var ,Allah baska dert vermesin

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahahhahaha:D kanka 680.000 km dir lpgde kullanılmış, benzinde kullanılmadığı için pompası bozulmuş benzin filtresi tıkanmış 2003 model corolla kullandım diyorum, motor hiç revizyon görmemiş diyorum köpek gibi gidiyor diyorum taksi çıkması diyorum:D
Toyotaya bişey yapmak diy uğraşmak istiyorsan torpido kapı gözü vs kendinden yapışkanlı folyolarla kaplayabilirsin ben o işe girişmeyi düşünüyorum
AHhahahaha daha gider yalnız o motor.Komik ama gerçekten sıkılıyorsun sorunsuzluktan.Geçen gün farları açık bırakmışım corollanın da ilk defa cam suyu dışında kaputu açtım.15 kağıt akü aktarmaya verdim.2 hafta millete anlattım akü operasyonunu.
Adamların çarpışma mankeni bile sıkılıyor

Dün sinirimden anlatmaya fırsat kalmadı ve modum düşüktü ama 116i kullanan bir teyze elimde telefonla ışıklarda beklerken camını açtı ve; Yalnız trafikte telefonla oynanmaz dedi.Haklısınız dedim telefonu bıraktım.Haklıydı çünkü sinir olsam da diyecek birşeyim yoktu ya sdlsf . 2-3 km sonra sahilde, şeridinde giden dominos kuryesine vurdu.Sinyalsiz orta şeride geçerken.Önündeydim ben dikizden gördüm.İndim gittim mobiletlide birşey yoktu.Teyze de arabadan inmişti.Yalnız teyze ehliyetsiz araba kullanılmaz dedim.Ya öyle böyle çekiyordu arkamı döndüm gittim
thug-life-gif.gif

Son düzenleme:
Rahatlık batıyor artık:Dyazılım yaptır belki birşeyler çıkar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...