Süper değil hüpperim benHahahaha ya kanka süpersin sen
çok konuşma oluyo yakalayamıyorun loca isteriz
Tatil yöresinde yaşıyorsun glbyazın bunu kışın artık ne gelirse![]()
![]()
Yav uyuz olmaya başlıyorum zaten.9000 km oldu chr sözde downsize turbolar yağ yakar gram eksilme yok.İyi birşey tabi ama haftasonu çıkıp arabayla ilgileneyim diyorum cam suyunu koyup geri çıkıyorum eve.Ah şöyle 1.8 tfsifksds motorum olcaktı.Bagajda motul yağım misssAlmasan da bişey olmazdı kanka özenme şu toyotaya bişey olmuyor![]()
AhahahhahahaYav uyuz olmaya başlıyorum zaten.9000 km oldu chr sözde downsize turbolar yağ yakar gram eksilme yok.İyi birşey tabi ama haftasonu çıkıp arabayla ilgileneyim diyorum cam suyunu koyup geri çıkıyorum eve.Ah şöyle 1.8 tfsifksds motorum olcaktı.Bagajda motul yağım misss
Toyotaya bişey yapmak diy uğraşmak istiyorsan torpido kapı gözü vs kendinden yapışkanlı folyolarla kaplayabilirsin ben o işe girişmeyi düşünüyorumYav uyuz olmaya başlıyorum zaten.9000 km oldu chr sözde downsize turbolar yağ yakar gram eksilme yok.İyi birşey tabi ama haftasonu çıkıp arabayla ilgileneyim diyorum cam suyunu koyup geri çıkıyorum eve.
aaaa bella , edward in sevgilisi
Bazi markanin sahipleride arabadan kendine vakit kalsin diye ugrasiyor mudurum sanayiden cikamayanlar var ,Allah baska dert vermesinAdamlar toyotada dertsizlikten dert üretmeye çalışıyor shafafafgsgg
Benim bagaj kapağının kolun altındaki kablolardan biri ezilmiş, şasi yapıyormuş. Kablo sökülüp yenisi takılmış. 20 TLye işlem tamam![]()
Ahahahhahahakanka 680.000 km dir lpgde kullanılmış, benzinde kullanılmadığı için pompası bozulmuş benzin filtresi tıkanmış 2003 model corolla kullandım diyorum, motor hiç revizyon görmemiş diyorum köpek gibi gidiyor diyorum taksi çıkması diyorum
![]()
Toyotaya bişey yapmak diy uğraşmak istiyorsan torpido kapı gözü vs kendinden yapışkanlı folyolarla kaplayabilirsin ben o işe girişmeyi düşünüyorum
AHhahahaha daha gider yalnız o motor.Komik ama gerçekten sıkılıyorsun sorunsuzluktan.Geçen gün farları açık bırakmışım corollanın da ilk defa cam suyu dışında kaputu açtım.15 kağıt akü aktarmaya verdim.2 hafta millete anlattım akü operasyonunu.Adamlar toyotada dertsizlikten dert üretmeye çalışıyor shafafafgsgg
Rahatlık batıyor artıkYav uyuz olmaya başlıyorum zaten.9000 km oldu chr sözde downsize turbolar yağ yakar gram eksilme yok.İyi birşey tabi ama haftasonu çıkıp arabayla ilgileneyim diyorum cam suyunu koyup geri çıkıyorum eve.Ah şöyle 1.8 tfsifksds motorum olcaktı.Bagajda motul yağım misss
Harbiden var mı toyota yazılımcısı zannetmiyorumRahatlık batıyor artıkyazılım yaptır belki birşeyler çıkar
![]()
Artar. Alacaksan hemen bu hafta al.Beyler, şimdi bizim buradaki conti bayisini aradım. TS860 için 390 lira dediler peşin fiyat. 1 Aralık'a kadar bu fiyat daha da artar mı ki ?