Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw, ne güzel çep telefonunu bıraktım, bilgisayarın başına oturdum diyordum. Çatır çatır forumlarda gezer youtube dalar, otoparkta tassaruftan bahsederdim diyordumki, Hanım mısır patlatmamı istedi. Ben gidem mısır patlatam. Tuzu yağı iyi oranlarım. benden güzel mısır patlatanda olmaz. Sonra görüşürük.
Canım patlamış mısır çekiyor benimde gittim hazır aldım beş para etmez en güzeli evde kendin patlattığın.
Ahhahahaha ya:D O biliyor beni ayucum.Bedoyu izmire davet eden havaalanından alacak ikamesini sağlayacağımı söyledim.Bir sticker çok mu ?? Sen de gel İzmir'e kıskanma
Sticker köpeğin olsun hekimim, İzmir biraz yakın olsa kendim getirirdim burdan 410 KM'miş :D İstanbul ile aynı nerdeyse.

Ben yaparım cool olmaz mı be
Cool'luğuna dayanamadım, yarın oradayım dokhtor.
...
Sticker köpeğin olsun hekimim, İzmir biraz yakın olsa kendim getirirdim burdan 410 KM'miş :D İstanbul ile aynı nerdeyse.
Kardeş sabaha karşı yola çıkıyorum. Arka koltuğum boş. Geleceksen alayım mı seni yawru? İzmir'de mekan sahibi de tanıyorum.
upload_2017-10-31_21-5-29.png

Canım patlamış mısır çekiyor benimde gittim hazır aldım beş para etmez en güzeli evde kendin patlattığın.

Lan benim de canım patlamış mısır çekiyodu gittim çıtırcık cips aldım sonra niye öyle oldu bilmiyom

Abi zaten olmalı, yapılmalı. Şoförlük yapacak adamı psikolojik yeterlilik testine sokacaksın. Sabıkası var mı yok mu araştıracaksın, gerekli trafik eğitimini ( ehliyet haricinde ) vereceksin, servislere kamera koyulacak ve velilerin telefonlarına aplikasyon indirilip sürekli canlı olarak takip edebilecekler. Bu ve buna benzer bir çok gereklilik var ve yapılmalı kesinlikle.

velilerin izlemesi harici hepsi var bizde. Şehir içi otobüs ve minibüslerde de kamera var :)

he lan aynen çöp tuğberkcim :)
Şakayla karışık söyliyim eedim uzun zamandır söyleyemiyorum müdürün arabası diye ama çöp abi yani napiyim söyledim gitti valla içimde kalmıştı italyada da çok görüyodum 156 multiplanın yanında bildiğiniz çöp yani elimde atık şu şişesi vardı çöp kutusu zannedip üstüne attım arabanın evet italyada oldu çünkü italyaya gittim

Şakayla karışık söyliyim eedim uzun zamandır söyleyemiyorum müdürün arabası diye ama çöp abi yani napiyim söyledim gitti valla içimde kalmıştı italyada da çok görüyodum 156 multiplanın yanında bildiğiniz çöp yani elimde atık şu şişesi vardı çöp kutusu zannedip üstüne attım arabanın evet italyada oldu çünkü italyaya gittim

iyi bari böbreğini almamış italyan mafyaları :D

Valla şık bir gol var ortada. Hakem orta noktayı gösterdi, bize de gülmek düşeakmgasklşfjaşlgs
Opel spor 0 - Hondaidmangücü 1 adsjsadjkkajds

Allaahım goooooooollll asdfasdf :D :D

Ahahahah valla bakmadım Antalya'da ve Isparta'da hiçbir yağcıda yok karşılaşmadım o yüzden :D

araştırsak antalyada da ıspartada da buluruz gibime geliyor :D

velilerin izlemesi harici hepsi var bizde. Şehir içi otobüs ve minibüslerde de kamera var :)
İşte ona benzer bir sistem getirilmeli ki zaten planlar arasında varmış ama ne zaman olur belli değil. Hadi burası ufak yer, çoğu kişi tanır birbirini ama büyü şehirler başka. İstanbul'da kim kimdir belli değil. İnsan yeğenini, torununu, evladını emanet ediyor neticede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...