Yaw ben 3 senedir kiracıyım herşeyi kendi cebimden ödedim. Çatıdaki uydunun diseq bile ben adam tuttum yaptırdım. Ev sahibi bozulan eski kombiyi değiştirdi sadece. Oda normal yani. 10 senelik kombiydi. Bir sürü olayı kendim çözdüm.
Sen nasıl ev sahibisin herşeye evet demişsin. Beyenmezlerse çıksın gitsin. Ev bu kira bu deyip kenara çekilceksin. Bu devirde 600 liraya kiramı kaldı. Pazarlığa bile gerek yok..
600 liraya Ankara’da esyali kiralik ev bulabilmek mucize zaten. Sadece sofben konusunda kararsizim. 2.5 sene daha oturur bunlar ama yatagi begenmedim degistir zaman cinim tepeme atmisti, mal bu begenmiyosan cik git demistim.
Su an tek cekincem o termosifonun patlamasi, patlarsa epey pisman olurum
Heralde ilk kez ev sahibi olduğunuz icin acemiliginize geldi evi nasıl verdiysen öyle alırsın eşyalı olduğu icin depozitoyu fazla alırsın bozulan zarar gören eşya olursa kullanan onlar olduğu için ya yaptırırlar yada depozitodan düşersin ısıtma petek kombi fln onlar genelde sizin sorumlulugunuzda olur binaya bişey yapılırsa siz karsilarsiniz su sisteminde vs sıkıntı olursa oda sizin sorumlulugunuzda olur. Evi tutarken şofben yoksa sizden istemeye hakları yok eğer yaptirirsaniz kirayı yükseltebilirsiniz. Kiraya fahis fiyattan vermediğiniz için durum böyle piyasadan ucuza verirseniz bi dahaki kiracida belirtirsiniz kardeşim ben sana uyguna veriyorum ama rahatsız edilmek istemiyorum herhangi bi masraf sana aittir diyebilirsin
Bi dahaki kiraci olmayacak... direk satacagim bir dahaki sefere, yemin ediyorum o kadar kiymetsizki, enflasyon karsisinda zarar bile ettik diyebiliriz. Acikcasi ilk defa ev sahibi olmuyoruz. Babam bu tur islere pek kosturmaz, bi tane adam bulur ona yaptirir. O adam ben buyudugum icin iste artik ben oldum