Araba Almaya Korkmak :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 ye manuel bir toyota corolla bakılabilir 2009-2010 model 100k 120k km arası.Motor olarak d-4d dizel bakılabilir.Özellikle comfort donanım tavsiye ederim.10 yıldır sahibiz 145k kmde bizimki.Bir kere bile gereksiz birşey için gidilmedi.Akü ve 10bin bakımları dışında

Mantıklı ama piyasası çok hızlı, örnek ilanlara yetişemiyoruz :)
upload_2018-2-2_17-5-9.png

50 ye manuel bir toyota corolla bakılabilir 2009-2010 model 100k 120k km arası.Motor olarak d-4d dizel bakılabilir.Özellikle comfort donanım tavsiye ederim.10 yıldır sahibiz 145k kmde bizimki.Bir kere bile gereksiz birşey için gidilmedi.Akü ve 10bin bakımları dışında
benim corollam olsa bakimini 50binde yaparim ne 10bini :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum biz yeni sattık güzel arabadır fakat yakıt şehir içi üzebilir ağırlıktan dolayı , acemiseyden boyuttan dolayı sığdırmak biraz sıkıntı olabiliyo teknik olarak kronik bi sıkıntısı yok , parçaları biraz pahalıdır bizim parça ihtiyacımız olmadı çok şükür , piyasası biraz şanstır ben satıyorum dediğimde akşamına sattım ama arkadaşım çok uzun sürede satabildi , konforlu rahattır , yol tutuşu güzeldir söyleyeceklerim bu kadar :D

Dostum biz yeni sattık güzel arabadır fakat yakıt şehir içi üzebilir ağırlıktan dolayı , acemiseyden boyuttan dolayı sığdırmak biraz sıkıntı olabiliyo teknik olarak kronik bi sıkıntısı yok , parçaları biraz pahalıdır bizim parça ihtiyacımız olmadı çok şükür , piyasası biraz şanstır ben satıyorum dediğimde akşamına sattım ama arkadaşım çok uzun sürede satabildi , konforlu rahattır , yol tutuşu güzeldir söyleyeceklerim bu kadar :D
Trafiği olan bir yerde oturmuyorum hocam sizinki ne yakıyordu

Hocam bizim için uzun yolda 5.5 in altında yaksa kabulümüzdür.Hız yapmayı sevmeyiz 90-100 ile gideriz öyle kaç yakar

O zaman latitude mantıklı bi seçim.Bir de privellige en fullü değil mi?Far,yağmur sensörü felan var mı?
Dostum onlar standart bizde extra bose ses sitemiyle xenon vardı , executive en dolusu .
Aslında privilageda opsiyonlar tamsa executive seviyesine geliyo bakacağınız arabanın opsiyonlarına da bağlı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...