Şöyle bir hesap yok muydu ?
Telefonun 1 aylık gelirin
Aracın 1-2 yıllık gelirin
Evin 10-15 yıllık gelirin.
O hesap eskide kaldi
1 aylik gelirinle iphone x alabiliyorsan sanslisin
E yetmeyen sırf masaya koymak için Iphone X almayacak o zaman.O hesap eskide kaldi
Yillik gelire hatunun gelirini de katiyormuyuz ?![]()
E yetmeyen sırf masaya koymak için Iphone X almayacak o zaman.
Asgari maas alip bu kadar luks yasamak isteyen ve bir o kadar da calismaktan sikayet eden bir toplum daha gormedim ben hayatimda.Ee yani orasi oyle..Halkin cogunlugu gosteris meraklisi yapacak bir sey yok
2 aylık gelirimle alabilirim (yemeden içmeden) şanslı mıyım ?O hesap eskide kaldi
Bence çok kızmamak lazım. Bende önceden böyle düşünüyordum ama olaya şöyle bakmaya başladım;İşte aslında bunlar lüks değil. Sadece gelişemeyen ülkelerde lüks.
cocuk haberini aldiktan sonra eskisi gibi yaptim oldu diye dusunmeden hareket edemiyorum, beni bekleyen masraflari tahmin bile edemiyorumdoktoru bakicisi kresi elbisesi mamasi vs
babam derdi ‚baba olana kadar korku nedir bilmezdim’ diye
Vay be araçlara gel.. Vallahi hocam biz ülkece dizel clio, fiesta, polo, golf, astra, focus v.b araçları bile zar zor görebildiğimiz için bahsettiğin modellerle ilgili ' borca girsem nasıl olur ? ' diye sormanız, özellikle bize sormanız pek mantıklı değil. Zira bu araçlar için bırak borca girip girmemeyi, evlenmekten bile vazgeçecek kişiler tanıyorumsahip oldugum arac 6 aylik maasima esit, benim pozisyonumda calisan is arkadasimda amg a45 patronumda ise ferrari porsche ve volvo xc90 dan olusan bir garaj var.. almak istedigim arac 911 ama cocugu dusununce alabilecegim arac panarema olacak, kredi cekmeden alabiliyorum ama aylik masraflari icin normal bir c sinifi arac taksiti kadar para gidecek.. ve bu biraz dusunduruyor, israf mi degil mi deger mi bilemedim zaten hatunu ikna etmem de kolay olmayacak hic konusunu bile acmadim simdilik kendimi ikna etmeye calisiyorum![]()
Şu Polonya'da yüksek lisans veya uzun dönem staj işine bir koşturayımErasmus falan yalan oldu artık. 6 maaşla 140 güzel araba
![]()
Yurtdisi oluncaVay be araçlara gel.. Vallahi hocam biz ülkece dizel clio, fiesta, polo, golf, astra, focus v.b araçları bile zar zor görebildiğimiz için bahsettiğin modellerle ilgili ' borca girsem nasıl olur ? ' diye sormanız, özellikle bize sormanız pek mantıklı değil. Zira bu araçlar için bırak borca girip girmemeyi, evlenmekten bile vazgeçecek kişiler tanıyorum![]()
Önce focus rs'den başlar tepeye doğru sırayla çıkardım. Çıtayı direkt yükseltmeyelim şimdi bünye dizelden fazlasına pek alışkın değil, patlamayalım yollardaYurtdisi oluncaben kendime gtr dusunurdum ciddi ciddi valla sat evi burda git yurtdisina temiz
Valla yollarda focus rs le bile gazlamaya calisan (ara ara yapilanlar ayri ) devamli kendini yollarda gostermeye calisanlara net iiffet oluyorum cunku gercekten ne olacagi hic belli olmuyor.Önce focus rs'den başlar tepeye doğru sırayla çıkardım. Çıtayı direkt yükseltmeyelim şimdi bünye dizelden fazlasına pek alışkın değil, patlamayalım yollarda![]()