otopark gençlere değer veriyo. (Umarım otopark hemcinsim değildir.)Bana yurumuyor bana gelmedi
otopark gençlere değer veriyo. (Umarım otopark hemcinsim değildir.)Bana yurumuyor bana gelmedi
Ben oynamıyorum valla oynamaya hiç niyetim yokPubg gelen varmi @Porsche
Aa note 8 le pubg oynanmazmiBen oynamıyorum valla oynamaya hiç niyetim yoksize iyi oyunlar
Yüklemedim bileAa note 8 le pubg oynanmazmiilk defa sevmeyen biri gordum valla
ya ben de sevemedim. Mobil de oynadım pc de ama sevemedim.Aa note 8 le pubg oynanmazmiilk defa sevmeyen biri gordum valla
Ben i pace lansmanını seçerdim ceyhunBahar geldi yine çiftler sokaklarda bende I-Pace Lansmanında gitmeye çalışıyorum. Ahh ahh mukadderat...
Atalım bir elPubg gelen varmi @Porsche
Bilemiyorum ben lansmana kızıda götürürdüm zaten çok uzun surmuyoduBen i pace lansmanını seçerdim ceyhun![]()
Ohohohoho hayırlı olsunBilemiyorum ben lansmana kızıda götürürdüm zaten çok uzun surmuyodu![]()
hangı kız gıder allah askına hayal oldugu net degıl mıOhohohoho hayırlı olsun
Beni de goturebilisinBilemiyorum ben lansmana kızıda götürürdüm zaten çok uzun surmuyodu![]()
Ben kız olsam giderdimhangı kız gıder allah askına hayal oldugu net degıl mı
Işte bana öyle biri lazım arabadan anlayan biri ama nerdeee... Yanlız ölecem yanlız....hangı kız gıder allah askına hayal oldugu net degıl mı
Bak alın bu arkadaşı buradan @Sailor @motorsinann @CusslerIşte bana öyle biri lazım arabadan anlayan biri ama nerdeee... Yanlız ölecem yanlız....
Denedik... Alamadık