Şanslısın Burada pek alfa da yok ustası olsunO kısım sıkıntı işte Dün denizlide bi alfa servisi daha olduğunu öğrendim
Şanslısın Burada pek alfa da yok ustası olsunO kısım sıkıntı işte Dün denizlide bi alfa servisi daha olduğunu öğrendim
Şanslısın Burada pek alfa da yok ustası olsun
Keyif arabası alfa alip yıllarca kullanacaksin da iste dedigin gibi temizi çok az temiz olani da satmiyorlar hayirlisi ile alirsan 147yi 156 nolcakValla sıkıntı ya, 147 bakıyorum diyorum da, yarın öbür gün satar mıyım düşüncesi ile bakılacaksa alfa ıııh. Piyasası yavaş piyasada araba çok yok temiz bulmak zaten çok zor malum
Keyif arabası alfa alip yıllarca kullanacaksin da iste dedigin gibi temizi çok az temiz olani da satmiyorlar hayirlisi ile alirsan 147yi 156 nolcak
Hahaha Baban biliyor işi 147yi de umarim alabilirsin müdürBabam istiyor benim arabayı, zaten onda çoğunlukla hatta bu ara baya baya benimsedi
Hahaha Baban biliyor işi 147yi de umarim alabilirsin müdür
Açılmadıki dahaVip çok güzel olmuş arkadaşlar. Gerçekten iyi iş çıkarılmış.
Açılmadıki daha
sazan.aviVip çok güzel olmuş arkadaşlar. Gerçekten iyi iş çıkarılmış.
Tezgahın önünü kapama kardeşSazan1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adamlar pusmus saka gibi telefon oyununda ghost ilginc yaEkle hocam dün takmadım şarja şimdi 6 kaldı müsait bir zamanda veya bir kaç saat sonra oynarız şarja takıyorum dolsun
Çok çabuk oldu hocamAdamlar pusmus saka gibi telefon oyununda ghost ilginc ya
Valla ya ne guzel toplamisim herseyimi senden oncede 1. Olduk 13 . Lvl a cikmis olmam lazim vallahi gicik oldum deneriz yine tekrarÇok çabuk oldu hocam