otopark gençlere değer veriyo. (Umarım otopark hemcinsim değildir.)Bana yurumuyor bana gelmedi
otopark gençlere değer veriyo. (Umarım otopark hemcinsim değildir.)Bana yurumuyor bana gelmedi
Ben oynamıyorum valla oynamaya hiç niyetim yok size iyi oyunlarPubg gelen varmi @Porsche
Aa note 8 le pubg oynanmazmi ilk defa sevmeyen biri gordum vallaBen oynamıyorum valla oynamaya hiç niyetim yok size iyi oyunlar
Yüklemedim bile ben telefondan oyun oynamayı sevmiyorum yavAa note 8 le pubg oynanmazmi ilk defa sevmeyen biri gordum valla
ya ben de sevemedim. Mobil de oynadım pc de ama sevemedim.Aa note 8 le pubg oynanmazmi ilk defa sevmeyen biri gordum valla
Ben i pace lansmanını seçerdim ceyhunBahar geldi yine çiftler sokaklarda bende I-Pace Lansmanında gitmeye çalışıyorum. Ahh ahh mukadderat...
Atalım bir elPubg gelen varmi @Porsche
Bilemiyorum ben lansmana kızıda götürürdüm zaten çok uzun surmuyoduBen i pace lansmanını seçerdim ceyhun
Ohohohoho hayırlı olsunBilemiyorum ben lansmana kızıda götürürdüm zaten çok uzun surmuyodu
hangı kız gıder allah askına hayal oldugu net degıl mıOhohohoho hayırlı olsun
Beni de goturebilisin hertürlü lansmana gelirimBilemiyorum ben lansmana kızıda götürürdüm zaten çok uzun surmuyodu
Ben kız olsam giderdimhangı kız gıder allah askına hayal oldugu net degıl mı
Işte bana öyle biri lazım arabadan anlayan biri ama nerdeee... Yanlız ölecem yanlız....hangı kız gıder allah askına hayal oldugu net degıl mı
Bak alın bu arkadaşı buradan @Sailor @motorsinann @CusslerIşte bana öyle biri lazım arabadan anlayan biri ama nerdeee... Yanlız ölecem yanlız....
Denedik... Alamadık