Mac destekli ise Final Cut Probaşlıkta belirttiğim gibi, yeni bir video editleme programı kullanmak istiyorum, imovie nin abv, önerileriniz neler, win7 veya macos uyumlu olursa, tercihen win7, sevinirim, hatta full crackli linkte atarsanız bebeğim olur![]()
Air'da çalışır mı bu program? Yoksa I-Movie style devam mı edelim?Mac destekli ise Final Cut ProŞu anda kullanıyorum, çok güzel. Anlatmaya gerek yok.
ben bugüne kadar hep imovie kullandım, son 2 editimi çöp ettiği için(tam tamına 5 saat) allahından bulsun diyorum artık, torrentlere ulaşmak artık eskisi kadar kolay değil ne yazık ki, sinirimden deep web yapıcam artık şu programlar içinsony vegas pro önerdi bir arkadaşım(swift sportu pert eden), iyi midir sizce? önerilerinizi dikkate alacağım.
Sony vegas çok ilkel bir arabirimi var. Corel video studio çok daha kaliteli.
abi bana özelden win7 x64 torrent linki atar mısın![]()
Sony Vegas, genel özelliklerini kendi kendine de çözebileceğin, arayüzü mantıklı ve basit bir programdır. Layer layer bir sürü ses ve görüntü birleştirebilirsin. Ne kadar özelliğe ihtiyacın varsa o kadar çözebilirsinben bugüne kadar hep imovie kullandım, son 2 editimi çöp ettiği için(tam tamına 5 saat) allahından bulsun diyorum artık, torrentlere ulaşmak artık eskisi kadar kolay değil ne yazık ki, sinirimden deep web yapıcam artık şu programlar içinsony vegas pro önerdi bir arkadaşım(swift sportu pert eden), iyi midir sizce? önerilerinizi dikkate alacağım.
Sony Vegas, genel özelliklerini kendi kendine de çözebileceğin, arayüzü mantıklı ve basit bir programdır. Layer layer bir sürü ses ve görüntü birleştirebilirsin. Ne kadar özelliğe ihtiyacın varsa o kadar çözebilirsinTek sıkıntısı, profesyonel iş yapacak olursan output ayarlarını doğru tutturman olur. Çünkü output formatları çok detaylı ayarlara sahip. Şiddetle öneririm. Benim youtube kanalımdaki videoların hemen hepsi Sony Vegas ile toparlanmıştır, istersen göz at.