Video Edit Programı Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
başlıkta belirttiğim gibi, yeni bir video editleme programı kullanmak istiyorum, imovie nin abv, önerileriniz neler, win7 veya macos uyumlu olursa, tercihen win7, sevinirim, hatta full crackli linkte atarsanız bebeğim olur :)

Corel iyidir. Torrent de crackli mevcut.
İndir de izleyelim şu roll leri.

Not basit kesme biçme işlemleri için androidde inshot ı tavsiye ederim.

ben bugüne kadar hep imovie kullandım, son 2 editimi çöp ettiği için(tam tamına 5 saat) allahından bulsun diyorum artık, torrentlere ulaşmak artık eskisi kadar kolay değil ne yazık ki, sinirimden deep web yapıcam artık şu programlar için :D sony vegas pro önerdi bir arkadaşım(swift sportu pert eden), iyi midir sizce? önerilerinizi dikkate alacağım.

ben bugüne kadar hep imovie kullandım, son 2 editimi çöp ettiği için(tam tamına 5 saat) allahından bulsun diyorum artık, torrentlere ulaşmak artık eskisi kadar kolay değil ne yazık ki, sinirimden deep web yapıcam artık şu programlar için :D sony vegas pro önerdi bir arkadaşım(swift sportu pert eden), iyi midir sizce? önerilerinizi dikkate alacağım.

Sony vegas çok ilkel bir arabirimi var. Corel video studio çok daha kaliteli.

corel x9 indiriyorum şu an win7 için, adobe indireyim bir de, daha sonra mac için final cut pro indirirm, ama benim mac biraz eski olduğu için kasıyor, o yüzden win7 üzerinde düzenlemele yapmak daha çok işime gelir

corel ölü çıktı, adobe adobedur diyip premiere indiriyorum, bu da patlarsa başlarım böyle işe diyip youtube hesabımı kapatıcam :D

Cam tasia 9. Video editleme konusunda 0 bilgim vardı. Öğrenmem tam 5 dk aldı.Çok iyi bir şey yaptığımı düşünmüyorum ama yapmadık demem artık :D Kullanması basit bir program crack kodunu girdikten sonra bilgisayarının internetini kapat sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Sony Vegas, genel özelliklerini kendi kendine de çözebileceğin, arayüzü mantıklı ve basit bir programdır. Layer layer bir sürü ses ve görüntü birleştirebilirsin. Ne kadar özelliğe ihtiyacın varsa o kadar çözebilirsin :) Tek sıkıntısı, profesyonel iş yapacak olursan output ayarlarını doğru tutturman olur. Çünkü output formatları çok detaylı ayarlara sahip. Şiddetle öneririm. Benim youtube kanalımdaki videoların hemen hepsi Sony Vegas ile toparlanmıştır, istersen göz at.

Son düzenleme:
Sony Vegas, genel özelliklerini kendi kendine de çözebileceğin, arayüzü mantıklı ve basit bir programdır. Layer layer bir sürü ses ve görüntü birleştirebilirsin. Ne kadar özelliğe ihtiyacın varsa o kadar çözebilirsin :) Tek sıkıntısı, profesyonel iş yapacak olursan output ayarlarını doğru tutturman olur. Çünkü output formatları çok detaylı ayarlara sahip. Şiddetle öneririm. Benim youtube kanalımdaki videoların hemen hepsi Sony Vegas ile toparlanmıştır, istersen göz at.

youtube kanalının linkini atarsan bi bakayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...