Because Japanese7 senedir sunroof kullaniyorum bir kez bozulmadi. İc taraf bi rahatliyor hacim olarak.
Ha birde golf vs bilmemde eski kasa mazdalarda cok ucuzdu sunroof. 1 .5 milyara kadar kabulum

Because Japanese7 senedir sunroof kullaniyorum bir kez bozulmadi. İc taraf bi rahatliyor hacim olarak.
Ha birde golf vs bilmemde eski kasa mazdalarda cok ucuzdu sunroof. 1 .5 milyara kadar kabulum
Çünkü çok güzel...Ama benim asıl takıldığım sunroof'tan ziyade panoramik cam tavanlar. Çünkü marka bu opsiyonu koyduğu vakit genel eğilim direkt ona oluyor![]()
Direksiyon ısıtma Corsa E'de var. Araba el yakıyor diye kötü bir espri yapasım geliyor allahaffetsin zor tutuyorum kendimi...Opsiyonlarda olsa B segmenti arabaya direksiyon ve koltuk ısıtma alırdım. Özellikle direksiyon ısıtma.
Herkesin beklentisi, zevki farklı. Sunroof, cam tavan falan aynı paraya verseler yine istemem. Önceki mesajımda makul bir fark demiştim, bin beşyüz liraydı o fark.
C180'de deneyimlemiştim ve ben de çok beğenmiştim. Ama satın alma noktasında para verir miydim ? Çok sanmıyorumÇünkü çok güzel![]()
Baya bir araştırdım bugün. Sanayide derme çatma yapılmasına kesinlikle karşıyım. Webasto diye bir bayi buldum antalyada da şubeleri varmış. Yarın arayıp Ford taunus 90 model gls için fiyat alacam. Ben 86 model 520i de büyüdüm ve o sunroof a alıştım bir kere. İnsan arıyor eski alışkanlıklarını ne yapalım
Simdi diyenler olabilir tavan barları kesilecek güçsüz olacak kaza yaparsan ölürsün falan diye. Detaylı soracam her şeyi yine haberiniz olur sizin de.
Webasto sunroof motoru ve sunroof mekanizması en kalitelilerden biridir, hatta en iyisi olabilir. Doğru seçim Webasto. Renault’un Fransa’dan gelen araçlarında, Peugeot’un araçlarında, Citroen gibi çoğu araçta Webasto kullanılır. Almanları bilmiyorum![]()
Bugün sordum taunus için webasto Antalya bayiisine. Tavandaki guclendirmeleri kesmeden kaydirabilme imkanımız var dedi. Cam sunroof için elektrikli tam açılan kapanan 2800 3200 arasında fiyati. Manuel cam sunroof ise sadece kıçı yukarı kalkıyor açılma yok tamamen 1800 lira.
Söylemeyi unutmuşum 2 sene garanti veriyorlarManuel işlevine göre çok pahalı kalıyor. Elektrikli açılan sunroof gayet iyi bir fiyatta. Tabi garanti verirlerse tadından yenmez.
Bende şey duydum , bmw lerde sunroof standartmis . İstemeyenlerinkini macunla kapatiyorlarmış [emoji16]Benim okuduğum bir yerden aklımda kalan da araçların hepsi standart geliyor sunroof turkiyede açılıyor. Yani yüksek ihtimal çoğu yeni modelde tavan tek tip geliyor
Yok artıkBende şey duydum , bmw lerde sunroof standartmis . İstemeyenlerinkini macunla kapatiyorlarmış [emoji16]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi