Şu devirde 40 lira hiç bişey. Aldım indiriyorum ben. Eski assettoyu da erken erişimden almıştım 2014te.Ekli dosyayı görüntüle 15035
Şeytan dürtüyor tabii ama bilgisayar yokErkenden alsak bir faydasını görür müyüz?
Geçenlerde kur değişimleri yansimayacak dediler ama ne kadar dayanırlar bilmiyorum. Zararına satış şu anda resmen. 6 dolara oyun alıyorsunYeni assetto oricinalinde 22£ diyor, 180küsür liraya denk geliyor. Bu steam harbi insaflı ya![]()
Aldım ben de Nürburgring GP ve Huracan GT3 var sadece. Şu anda bayağı bayağı erken erişim yani. Muhtemelen ileride fiyatı artar, o yüzden almak mantıklı geldi çünkü 40 lira ucuz.Ekli dosyayı görüntüle 15035
Şeytan dürtüyor tabii ama bilgisayar yokErkenden alsak bir faydasını görür müyüz?
Şu devirde 40 lira hiç bişey. Aldım indiriyorum ben. Eski assettoyu da erken erişimden almıştım 2014te.
Sayfada yazana göre erken erişim ücreti 44% indirimliymiş ve 2019 sezonu da bedava update olarak gelecekmiş.
Çok gaza geldim büyük ihtimal 5-6ay sonra oynayabileceğim ama dursun kütüphanedeAldım ben de Nürburgring GP ve Huracan GT3 var sadece. Şu anda bayağı bayağı erken erişim yani. Muhtemelen ileride fiyatı artar, o yüzden almak mantıklı geldi çünkü 40 lira ucuz.
Doğru bir karar. Ben de benzer arşivde bulunsun zihniyetiyle Half-Life setini, AgeOfEmpires'ı almıştım. Özellikle Half-Life'ları arada açar oynarım, nostalji yaparım.Çok gaza geldim büyük ihtimal 5-6ay sonra oynayabileceğim ama dursun kütüphanedeEkli dosyayı görüntüle 15050
Hocam ben bunu da aldım dayanamayıp, o mesele şeymiş, yapımcı ülkede 150 küsür liraya çıkmış ön siparişe(ülkeyi hatırlamıyorum) , adamlar da ya biz yerli üretim yaptık nası orada daha ucuz olur deyince orada düşeceğine burada artmışMetro Exodus, 60 dolarlık fiyatına rağmen Türkiye'de 90 lira gibi bir fiyatla çıkmıştı.
Kontrol ettim şimdi, Türkiye'de çıkış fiyatı 14.28 dolar iken şu an 33.54 dolar. Rusya'da da 15.36 dolar ile açılış yapıp 29.27 dolara güncellenmiş. Ukrayna'da ise (yapımcı ülke) 24.88 dolar. Mantıklı aslında ama örneğin Hindistan'da hala 16.42 dolar. Merak edenler için linki de vereyim: https://steamdb.info/app/412020/Hocam ben bunu da aldım dayanamayıp, o mesele şeymiş, yapımcı ülkede 150 küsür liraya çıkmış ön siparişe(ülkeyi hatırlamıyorum) , adamlar da ya biz yerli üretim yaptık nası orada daha ucuz olur deyince orada düşeceğine burada artmış![]()