Merhaba forumdaşlar bugün yine çok garip ve farklı bir konu üzerinden, forumun fikrini merak ediyorum.
Sorumuz şu eğer ki para sıkıntınız olmasa ama halihazırda kullandığınız aracı da satmadan, nasıl kişiselleştirirdiniz.
Örneğin kimisi, yalıtım, yaptırır kimisi sportif hale çevirir, kimisi eksikliklerini giderir stock hale çevirir, kimisi ...
İlk olarak örnek tescil etmesi açısından ben yazayım istedim.Siz uzun uzadıya yazmak zorunda değilsiniz, aklınıza ne geliyorsa.

Gerçekte yapmaya kalksam, işçilik hariç malzeme olarak bu günün kuru ile 15 bin tl'yi bulurdu herhalde.
Hayali olarak uçmuş olabilirim, konu tutmazsa yönetimden silinmesini talep ediyorum.
Sorumuz şu eğer ki para sıkıntınız olmasa ama halihazırda kullandığınız aracı da satmadan, nasıl kişiselleştirirdiniz.
Örneğin kimisi, yalıtım, yaptırır kimisi sportif hale çevirir, kimisi eksikliklerini giderir stock hale çevirir, kimisi ...
İlk olarak örnek tescil etmesi açısından ben yazayım istedim.Siz uzun uzadıya yazmak zorunda değilsiniz, aklınıza ne geliyorsa.
- Aracın eksikliklerinin giderilmesi(Mekanik,kozmetik ne kadar eksiği varsa orjinal OEM parçalarla değiştirilmesi.
- Aracın dashboard'unun, göstergelerinin, kokpitinin Clio 1 RSi'lerde de olan orta göstergeler(yağ basıncı, yağ sıcaklığı, yağ seviyesi), sportif direksiyon, sportif vites topuzu, pedalların vs. montajlamasını yapmak isterdim.
Örneğin:
-
- Tabii ki koltuklarımdan çok şikayetçiyim, sportif değiller kesinlikle onları orijinal Clio 1 RSi koltukları ile değiştirirdim.Örneğin
- Arabamızı bu hale getirdikten sonra, swaplamadan olur mu?
kesinlikle, K4M kodlu 1.6 16v 110 bg güçteki Renault Clio 2 motoru ile swaplardım(şu an sıfırı 10 bin tl). Yürüyen aksamında da süspansiyon, frenler, şanzıman olarak Clio RSi'inin orijinal düzenini tercih ederdim.
- Son olaraksa kar beyaz renginde O.Z Compomotive rally spec. jantlarımızı da araca alırdım.
- Bitti mi bitmedi.
- Paçalıkları her zaman bir araçta vahşi olarak görmüşümdür, içimdeki apaçiyi de çıkararak böyle bir uygulama yapardım.

Hayali olarak uçmuş olabilirim, konu tutmazsa yönetimden silinmesini talep ediyorum.

Son düzenleme: