Atmosferikte yakıt artırılarak güç artırıldığını düşünürsek güç artırıp yakıtı artırmamak ne derece mümkün olurDüz mantık olarak bence arıtırır diyemeyiz bence. Çünkü torku hangi devirde verdiği de önemli yani grafiğe bakmak lazım.

Atmosferikte yakıt artırılarak güç artırıldığını düşünürsek güç artırıp yakıtı artırmamak ne derece mümkün olurDüz mantık olarak bence arıtırır diyemeyiz bence. Çünkü torku hangi devirde verdiği de önemli yani grafiğe bakmak lazım.
Bence atmosferik motorda bırak yakıtın düşmesini gücü artırmak bile somut müdahaleler olmadan zor.Atmosferikte yakıt artırılarak güç artırıldığını düşünürsek güç artırıp yakıtı artırmamak ne derece mümkün olurVarsa başka yolu doğrudur artmayabilir bilemiyorum ama
Güç artmaz da belki daha geniş aralığa dağıtılabilir, beyin boşa konmamıştır herhalde bu arabalaraBence atmosferik motorda bırak yakıtın düşmesini gücü artırmak bile somut müdahaleler olmadan zor.
Grafik değiştirilebilir tabiki daha dolulaştırılabilir düşük devirler ama bu yakıtı nasıl etkiler bilemedim..Güç artmaz da belki daha geniş aralığa dağıtılabilir, beyin boşa konmamıştır herhalde bu arabalara
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadar eski değil beyni . Obd 2 destekliyor .Grafik değiştirilebilir tabiki daha dolulaştırılabilir düşük devirler ama bu yakıtı nasıl etkiler bilemedim..
Bir de zaten eski atmosferiklerde özellikle obd ile değil de beyin açılarak yapılıyor diye biliyorum hepsinde değil tabiki ama çoğu veya geneli diyebiliriz.
Benim istediğim tam sizin dediğinizGüç artmaz da belki daha geniş aralığa dağıtılabilir, beyin boşa konmamıştır herhalde bu arabalara
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünyanın her yerinden insanlar forumlarda vs kendi araçlarının yazılımını paylaşıyorlar. Birçok kişi de arşiv yaptı benim gibi@Iskender™ o kadar yazılımı nereden buluyorsunuz ? Bir kafa patlatmak isterim
Dün biraz telefondan dolaştım . Dediğinizi fark ettim. Bugün PC den bakayım.Dünyanın her yerinden insanlar forumlarda vs kendi araçlarının yazılımını paylaşıyorlar. Birçok kişi de arşiv yaptı benim gibi![]()
Baya araştırdım bu mevzuyu ECU forumda yazılım verenler çok fakat Accent Era 1.4 yazılımı yok . Hazır yazılım var o da paralı . Araştırmaya devamDün biraz telefondan dolaştım . Dediğinizi fark ettim. Bugün PC den bakayım.
@DuzboruDownpipe ehliyet demişsin canım ? akjlnfaskdfjsklfŞaşırtıcı.Normalde bluemotion yazısı olur hepsinde.Ehliyeti alayım Golf duruyor olursa alıp gelicem yürürüz artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
195 taban ve 16 inch janta geçmeni tavsiye ederimGetzle yaklaşık 15 bin km'dir beraberiz bu piyasa şartlarında da satmayı düşünmmüyoruz tertemiz sıkıntısız biniyoruz. 185/55/15 jant alıp kaliteli lastik, balata ile devamYazılım için beni gıdıklıyorsun map'ler aynıdır zaten
@Iskender™