İçi chevrolet malibuyu andırdı bende.Emanet ekranı çok mu seviyorlar anlamadım. Şu emanet ekran haricinde bence çok daha şık ve modern olmuş. Bu vignale serisindeki gibi konsoldaki dikişler ve koltuklar normal fiesta'da da gelirse b segment için büyük bir değişiklik olacağı aşikar.
Ekli dosyayı görüntüle 2125
Vallahi daha güzel olabilir miydi ? Tabii ki. Ama güncel fiesta'nın içi düşünüldüğünde bu bildiğin çağ atlamış ve kaliteli. Hele ki vignaleye benzer bir iç mekan ( dikişli konsol vs) titanium paketle gelirse tamamdır.İçi chevrolet malibuyu andırdı bende.![]()
sadece o emanet ekran bide sanki start stop vitesin sağında o değişik olmuş biraz sürücünün tersinde olması. Bence daha iyisini focusa saklıyorlardır.Vallahi daha güzel olabilir miydi ? Tabii ki. Ama güncel fiesta'nın içi düşünüldüğünde bu bildiğin çağ atlamış ve kaliteli. Hele ki vignaleye benzer bir iç mekan ( dikişli konsol vs) titanium paketle gelirse tamamdır.
Makyajla artık onları rötuşlarlar diye düşünüyorum. Mk4 focus'un iç mekanını tahmin etmek zor çünkü bu fiesta'yı saymazsak, fiesta-focus-mondeo hepsinin iç mekanı, konsolu farklı. Dolayısıyla focus'un konsolu ne olur pek tahmin edemiyorum.sadece o emanet ekran bide sanki start stop vitesin sağında o değişik olmuş biraz sürücünün tersinde olması. Bence daha iyisini focusa saklıyorlardır.
Start stop silecek kolunun orda bakarsanız vitesin yanındaki start stop değilsadece o emanet ekran bide sanki start stop vitesin sağında o değişik olmuş biraz sürücünün tersinde olması. Bence daha iyisini focusa saklıyorlardır.
Bügün babamı Ford'dan aramışlar bizden memnun kaldınız mı diye en son bakım için 2013 de uğradıkMakyajla artık onları rötuşlarlar diye düşünüyorum. Mk4 focus'un iç mekanını tahmin etmek zor çünkü bu fiesta'yı saymazsak, fiesta-focus-mondeo hepsinin iç mekanı, konsolu farklı. Dolayısıyla focus'un konsolu ne olur pek tahmin edemiyorum.
12V prizi sanırım.Start stop silecek kolunun orda bakarsanız vitesin yanındaki start stop değil
Emanet ekran stilinden olacak orası kesin. Birde dikişli konsol koyarlar. Ancak bu kadar tahmin edebiliyorum genelde çok benzer olmuyor iç mekanları bencede.Makyajla artık onları rötuşlarlar diye düşünüyorum. Mk4 focus'un iç mekanını tahmin etmek zor çünkü bu fiesta'yı saymazsak, fiesta-focus-mondeo hepsinin iç mekanı, konsolu farklı. Dolayısıyla focus'un konsolu ne olur pek tahmin edemiyorum.
Makyajla artık onları rötuşlarlar diye düşünüyorum. Mk4 focus'un iç mekanını tahmin etmek zor çünkü bu fiesta'yı saymazsak, fiesta-focus-mondeo hepsinin iç mekanı, konsolu farklı. Dolayısıyla focus'un konsolu ne olur pek tahmin edemiyorum.
Bizi de arıyorlar yaklaşık bi 7-8 senedirBügün babamı Ford'dan aramışlar bizden memnun kaldınız mı diye en son bakım için 2013 de uğradıkŞaka gibi yav
Bize Focus'ta 13k indirim yapmışlardı ve bizde verdiğimiz kaporayı geri almıştık annem sedan istemiyor diye.Kırılmamışlar bize
![]()
Evet hepsi için farklı bir iç mekan tasarımı yapıyorlar her segment farklı oluyor. Araçların segmentten segmente farklılık göstermesini ben de seviyorum ama nereye kadar devam eder bilinmez. Malum sağlam maliyetli oluyor.Fordun iç tasarımlarını çok sevmem ama bu olayına bayılıyorum ben şahsen d segmenti bir araba alsam içerisinin b segmenti arabanın çizgileri dahi olsun istemem hepsinin biraz da olsun farklı bir havası olmalı.
Ama Ford'umuz yok kiBizi de arıyorlar yaklaşık bi 7-8 senedir![]()