2017 fiesta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ss aldım birkaç tane

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    93.8 KB · Görüntüleme: 181
  • image.jpg
    image.jpg
    108.7 KB · Görüntüleme: 139
  • image.jpg
    image.jpg
    96.1 KB · Görüntüleme: 199
  • image.jpg
    image.jpg
    114.4 KB · Görüntüleme: 223
Bence ön tasarım kötü olmamıs arkadan da c-max gibi biraz dik duruyor ama çirkin değil. Vignale ateş ediyor bence. Bizimkiler teste alsa da izlesek diye 4 gözle bekliyorum

Vallahi daha güzel olabilir miydi ? Tabii ki. Ama güncel fiesta'nın içi düşünüldüğünde bu bildiğin çağ atlamış ve kaliteli. Hele ki vignaleye benzer bir iç mekan ( dikişli konsol vs) titanium paketle gelirse tamamdır.
sadece o emanet ekran bide sanki start stop vitesin sağında o değişik olmuş biraz sürücünün tersinde olması. Bence daha iyisini focusa saklıyorlardır.

Bir tek ben beğendim galiba:)Fiesta'nın arkasının azcık da olsa genişlemesi lazım ya çok dar.Kampanadan kurtulması iyi olmuş.Gelsin de canlı görüp yorumumuzu yapalım.

sadece o emanet ekran bide sanki start stop vitesin sağında o değişik olmuş biraz sürücünün tersinde olması. Bence daha iyisini focusa saklıyorlardır.
Makyajla artık onları rötuşlarlar diye düşünüyorum. Mk4 focus'un iç mekanını tahmin etmek zor çünkü bu fiesta'yı saymazsak, fiesta-focus-mondeo hepsinin iç mekanı, konsolu farklı. Dolayısıyla focus'un konsolu ne olur pek tahmin edemiyorum.

Xenon veya led far kullanılmaması bence kötü olmuş. İç mekanı segmentine göre baya iyi duruyor. Vignale baya iyi olmuş bencede. Gelsin de görelim bakalım.

Makyajla artık onları rötuşlarlar diye düşünüyorum. Mk4 focus'un iç mekanını tahmin etmek zor çünkü bu fiesta'yı saymazsak, fiesta-focus-mondeo hepsinin iç mekanı, konsolu farklı. Dolayısıyla focus'un konsolu ne olur pek tahmin edemiyorum.
Bügün babamı Ford'dan aramışlar bizden memnun kaldınız mı diye en son bakım için 2013 de uğradık:DŞaka gibi yav:)Bize Focus'ta 13k indirim yapmışlardı ve bizde verdiğimiz kaporayı geri almıştık annem sedan istemiyor diye.Kırılmamışlar bize:)

Emanet ekran stilinden olacak orası kesin. Birde dikişli konsol koyarlar. Ancak bu kadar tahmin edebiliyorum genelde çok benzer olmuyor iç mekanları bencede.

Fordun iç tasarımlarını çok sevmem ama bu olayına bayılıyorum ben şahsen d segmenti bir araba alsam içerisinin b segmenti arabanın çizgileri dahi olsun istemem hepsinin biraz da olsun farklı bir havası olmalı.

Fordun iç tasarımlarını çok sevmem ama bu olayına bayılıyorum ben şahsen d segmenti bir araba alsam içerisinin b segmenti arabanın çizgileri dahi olsun istemem hepsinin biraz da olsun farklı bir havası olmalı.
Evet hepsi için farklı bir iç mekan tasarımı yapıyorlar her segment farklı oluyor. Araçların segmentten segmente farklılık göstermesini ben de seviyorum ama nereye kadar devam eder bilinmez. Malum sağlam maliyetli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...