60 litre tankı var, 7 ile çarparsam beni buralarda göremeyebilirsiniz.Kozmetikten önce bi full depo keyfi yaşatıp ödüllendirseydin kendini keşke![]()

Kozmetiği de yavaş yavaş lastikten ve janttan parasını çıkarıyoruz bakalım.
Son düzenleme:
60 litre tankı var, 7 ile çarparsam beni buralarda göremeyebilirsiniz.Kozmetikten önce bi full depo keyfi yaşatıp ödüllendirseydin kendini keşke![]()
Hesapladım, ben 4 ayda toplamda o kadar gaz yakmışım nerdeyse60 litre tankı var, 7 ile çarparsam beni buralarda göremeyebilirsiniz.
Kozmetiği de yavaş yavaş lastikten ve janttan parasını çıkarıyoruz bakalım.
İşte tam duymak istediğim kelimeler.Hesapladım, ben 4 ayda toplamda o kadar gaz yakmışım nerdeyse![]()
Saygılar efenim lafımı geri aldım ben fullemek falan zor işmiş bayaİşte tam duymak istediğim kelimeler.![]()
Sağolasın estağfurullah, kendi düşen ağlamaz Toprak.Saygılar efenim lafımı geri aldım ben fullemek falan zor işmiş baya![]()
Ben gazda 22litre yaktım son depoda rekor bende şuanSağolasın estağfurullah, kendi düşen ağlamaz Toprak.
Şimdi herkes yazmış 3 litre yaktım, 5 litre yaktım diyeben de yazayım da maksat başkaları iyi hissetsin kendini.
![]()
Favorit 4.0 V8 Atmosferik gürül gürül, kaptan sen ne yaptın yahu, bizden habersiz piste falan mı gidiyorsun?100km/l değeri yanlış anlamadıysam herhalde?Ben gazda 22litre yaktım son depoda rekor bende şuan![]()
Doğru anladınFavorit 4.0 V8 Atmosferik gürül gürül, kaptan sen ne yaptın yahu, bizden habersiz piste falan mı gidiyorsun?100km/l değeri yanlış anlamadıysam herhalde?
Ağzıyla chr çeken adam !!!!Ekli dosyayı görüntüle 21851
1300 kg 0,32 cdli 18 inç cant araba yakıyor bunu verimini tartışmayalım istersen canım
Son depo 5.6 lt/100km.Son depo 6 lt/100km
İstanbul yoğun şehir içi (arada klima açık) + Kocaeli karma kullanım