60 litre tankı var, 7 ile çarparsam beni buralarda göremeyebilirsiniz.Kozmetikten önce bi full depo keyfi yaşatıp ödüllendirseydin kendini keşke
Kozmetiği de yavaş yavaş lastikten ve janttan parasını çıkarıyoruz bakalım.
Son düzenleme:
60 litre tankı var, 7 ile çarparsam beni buralarda göremeyebilirsiniz.Kozmetikten önce bi full depo keyfi yaşatıp ödüllendirseydin kendini keşke
Hesapladım, ben 4 ayda toplamda o kadar gaz yakmışım nerdeyse60 litre tankı var, 7 ile çarparsam beni buralarda göremeyebilirsiniz.
Kozmetiği de yavaş yavaş lastikten ve janttan parasını çıkarıyoruz bakalım.
İşte tam duymak istediğim kelimeler.Hesapladım, ben 4 ayda toplamda o kadar gaz yakmışım nerdeyse
Saygılar efenim lafımı geri aldım ben fullemek falan zor işmiş bayaİşte tam duymak istediğim kelimeler.
Sağolasın estağfurullah, kendi düşen ağlamaz Toprak.Saygılar efenim lafımı geri aldım ben fullemek falan zor işmiş baya
Ben gazda 22litre yaktım son depoda rekor bende şuanSağolasın estağfurullah, kendi düşen ağlamaz Toprak.
Şimdi herkes yazmış 3 litre yaktım, 5 litre yaktım diye ben de yazayım da maksat başkaları iyi hissetsin kendini.
Favorit 4.0 V8 Atmosferik gürül gürül, kaptan sen ne yaptın yahu, bizden habersiz piste falan mı gidiyorsun?100km/l değeri yanlış anlamadıysam herhalde?Ben gazda 22litre yaktım son depoda rekor bende şuan
Doğru anladın Bir takım sıkıntılarımız var çözeceğizFavorit 4.0 V8 Atmosferik gürül gürül, kaptan sen ne yaptın yahu, bizden habersiz piste falan mı gidiyorsun?100km/l değeri yanlış anlamadıysam herhalde?
Ağzıyla chr çeken adam !!!!Ekli dosyayı görüntüle 21851
1300 kg 0,32 cdli 18 inç cant araba yakıyor bunu verimini tartışmayalım istersen canım
Son depo 5.6 lt/100km.Son depo 6 lt/100km
İstanbul yoğun şehir içi (arada klima açık) + Kocaeli karma kullanım