2015/10 Golf 1.6 Tdi Dsg Kastamonu/Bozkurt - İstanbul , 5 kişi geredeye kadar sıkmalı, kalanı 130 sabit 5.5L/100 km.
Aynı senaryoda bizi 8.5 'e kadar etkilediği oluyordu :/ Yine iyiymiş.Fiesta 1.4 benzin
İstanbul full şehir içi 7.7lt / 100km
Kış ayları iyice etkilemeye başladı.
çok sakin kullanıyorum, yol uzasa bile trafiksiz yerleri tercih ediyorumAynı senaryoda bizi 8.5 'e kadar etkilediği oluyordu :/ Yine iyiymiş.
Yılına göre tüketimi çok başarılı.Güzergah: Çorlu merkez - İstanbul kağıthane
Toplam yol: 110 km
Alınan yakıt: 7,67 litre lpg (lpg:3,40)
Kullanım: Ara ara 120-130 genel olarak 90 km/h hızlarda seyrettm e-5 olduğu için 7-8 tane ışığa denk geldim. Araçta tek kişiydim.
Özet: 6,97 litre / 100 km (23 kuruş/km)
son depo 6.3 lt/100kmOtoyol sürüşünde 140 km'de 20lt benzin yaktı
14 lt/100km
Corsa C 1.2 (2001)
Sonunda düzgün bir ölçüm yapabildim. Cuma akşam fulleyip bıraktım cumartesi ve pazar mamak-altındağ-yenimahalle 2 kere gidip geldim toplamda 82km yolda 9 litre gaz yakmışız. Tamamı şehir içi, 10-15km si hariç kalabalığa girmeden, boş buldukça hafif hafif yokladım da arabayı zaten bu yolculuklar 4-6 kişilikti, illaki zorlanıyordu araba rampalarda falan
100km/10.9litre lpg gibi bir sonuç
Düzlük yok gibi bişey zaten Ankara'da sürekli in çık, gittiğimiz yerlerde de biliyorsanız eğer şentepeye falan çıkıp indik, karapürçek tarafı zaten hep çıkış ben baya memnun kaldım bu tüketimdenSanırım güzergah biraz da yokuşlu. Üstüne kalabalıkmışsınız. Bence tüketim fena değil.
4 boyutlu şehirrDüzlük yok gibi bişey zaten Ankara'da sürekli in çık, gittiğimiz yerlerde de biliyorsanız eğer şentepeye falan çıkıp indik, karapürçek tarafı zaten hep çıkış ben baya memnun kaldım bu tüketimden