Skyactive eski kasalarda yok hocamHocam bu araçta skyactive yok mu nasıl yüksek yakıyor böyle çok mu gazlıyorsunuz
60 bin km manuel dizel elite 128hp i30 kullandım. şimdi manuel 110hp high golf kullanıyorum 6 bin km oldu.Valla bende gofle bu değerleri yakalıyorum, çok iyi yakıyomuş i30.
Uzun yolda 80-90’la giderken 3.6 görmüştüm 100km ortalamasıydı, şehiriçinde sakin kullanırsam 5.2 falan maximum da 7’yi geçemedim daha şehiriçinde.
Sarı ışık gözümüzden kaçmadıEkli dosyayı görüntüle 21718
Accent Blue 1.4 D-CVVT ,kullanım ortalaması.Tam 100 km civarı oldu,sakin kullanım diyebilirim.
O lastiklerden dolayı bu aralar daimi yanıyor Lastikler baya bitik durumda,bu haftasonu değişecek.Lastiklerde en ufak tutunma olmadığı için aracın kalkması 5 saniyeyi bulabiliyor,hantallığı hiç sevmediğim için kalkamaması yerine patiyle kalksın mantığıyla onu açık tutuyorum.Sarı ışık gözümüzden kaçmadı
Muhteşem ötesi gaz ayarı yapmışlar. Ufacık favorite 100km/22litre yaktırdılar helal olsun
valla hem gaz ayarında var bişeyler hem de termostat açık mı kaldı naptıysa hararet yerle bir otomatik jikle hiç kapanmıyo rolanti 1500-1600 devir Yarın sipariş etcem kışa uygun termostat sonra bi de gaz ayarına bakarızdayı bişiler açık kalmış sanırım
Ocağı kıs ocağı tüp bitti pühMuhteşem ötesi gaz ayarı yapmışlar. Ufacık favorite 100km/22litre yaktırdılar helal olsun
Benzinde 6-7 yakmaz mı yaw o arabaMuhteşem ötesi gaz ayarı yapmışlar. Ufacık favorite 100km/22litre yaktırdılar helal olsun
6-7 değil de 9-10 falan yakar benzinde biniyim bariBenzinde 6-7 yakmaz mı yaw o araba
Ayar yapana kadar benzinde bin.Daha ucuza gelcek6-7 değil de 9-10 falan yakar benzinde biniyim bari
şu termostattan dolayı benzinde de 13-14 altına düşmez herhalde. Bi aksilik çıkmazsa 3-4 gün içinde çözerim hepsiniAyar yapana kadar benzinde bin.Daha ucuza gelcek
Hadi bakalım kazan mübarek olsunşu termostattan dolayı benzinde de 13-14 altına düşmez herhalde. Bi aksilik çıkmazsa 3-4 gün içinde çözerim hepsini
Milyon km yapan dayı 6-7 diyodu sanki, onun ustası vs kimmiş acaba onu sor6-7 değil de 9-10 falan yakar benzinde biniyim bari