Sorması ayıptır benzinde durum ne100km de 20 litre LPG tuketimiyle rekor kırmaya yakınım diye düşünüyorum. 3.5 liradan 70 kuruş yapıyor. tüp beyni alınacak
Benzinde daha az yakabilir.100km de 20 litre LPG tuketimiyle rekor kırmaya yakınım diye düşünüyorum. 3.5 liradan 70 kuruş yapıyor. tüp beyni alınacak
Benzinde 11 litre yaksa hemen hemen aynı kapıya çıkıyo100km de 20 litre LPG tuketimiyle rekor kırmaya yakınım diye düşünüyorum. 3.5 liradan 70 kuruş yapıyor. tüp beyni alınacak
![]()
guncelim bu şekilde. herhangi bir sıkıntı yok şuanda sadece mars bazen yavaş çeviriyor bazen şak şak çeviriyor onu çözemedim. haftasonlari gelip kullanıyorum onun dışında babam pek kullanmıyor. 30 lira gaz koyuyorum baya bi gidiyor hırçın kullanımla. taunus konusunda baya bi bilgi birikimim oldu almak isteyen varsa seve seve yardımcı olurum
Abi buna babam biniyor alıyor sifirlamiyor veya binmiyor ben kaç aldığımı unutuyom vs hesaplayamadim. ama öbür kırmızı şeker Antalya isparta arasında 8.7 litre lpg yaktı. Antalya Manavgat arasında da 9.4 lpg yaktı. ortalama 11 12 litre yakıyor beni mest ediyor yakıt konusundataunus bu nerede ne yapacağı belli olmaz. ama o bayağı gidiyor dediğin 30 liralık gaz kaç km bi hesaplasana bi ara![]()
Abi buna babam biniyor alıyor sifirlamiyor veya binmiyor ben kaç aldığımı unutuyom vs hesaplayamadim. ama öbür kırmızı şeker Antalya isparta arasında 8.7 litre lpg yaktı. Antalya Manavgat arasında da 9.4 lpg yaktı. ortalama 11 12 litre yakıyor beni mest ediyor yakıt konusunda
aynen öyle. 2.0 da ortalama 12 litre yaksa işte gayet güzele gayet iyi rakamlar bunlar)
7 senede faiz birikti mi?![]()
resim bile cekmemisim doğru düzgün. 7 sene muayenesiz dolaşan arabamız nihayet 07.01.2020 tarihinde muayneye girdi ve kaldı. Gaz borusu egzoza çok yakınmış, araya bi sac koydurdum, bi kaç gün sonra girer geçerim. başka da hata kusur yok çok şükür
eksik açıklama yapmışım kanki. muayne egzoz emisyon dahil 1808 lira tuttu. Gaz borusu egzoz manifolduna yakın. sonlarda ortalarda bi sıkıntı yok.7 senede faiz birikti mi?
bi de sac koymak yetmeyebiliyo özellikle dolum yerinin egzozun ters tarafında durmasını istiyolar