yok hatun falan okursa ılerde bır gun opulmeyeyım dıye salaga yatıyorumAyhan sicimoğlu misali kültürel ve doğal güzelliklerini anlatmaya kalkarsam acun firarda'dan farksız olur boşver sinan reise sormak lazım onu![]()
![]()

yok hatun falan okursa ılerde bır gun opulmeyeyım dıye salaga yatıyorumAyhan sicimoğlu misali kültürel ve doğal güzelliklerini anlatmaya kalkarsam acun firarda'dan farksız olur boşver sinan reise sormak lazım onu![]()
![]()
O zaman herkese şundan birer tane alın parasını ben vercemVar var olmaz mı
kıbrısmazdamı dedın hanı nerde ben gıdıyorum beyler
yalnız o arşiv baya işe yarıyor ki adam 15 tane showroom videosu çektiDün buralarda arşivini anlatan 16 yaşında bi genç kardeşimiz vardı o arkadaş ilgilensin senle![]()
![]()
O zaman herkese şundan birer tane alın parasını ben vercem
![]()
yok hatun falan okursa ılerde bır gun opulmeyeyım dıye salaga yatıyorum![]()
hocam yapmayın etmeyın topluca ufak bır hadıseden yenı yırttık sımdı gene ecel terlerı dokmek ıstemıyorum seceremız temız olsunO zaman herkese şundan birer tane alın parasını ben vercem
![]()
kıbrıs
yalnız o arşiv baya işe yarıyor ki adam 15 tane showroom videosu çekti![]()
![]()
( uyandırmadılar )Zahuahahahahahahahaahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Sen yat biz gelince kaldırırız seni![]()
![]()
O arşiv öyle bi arşiv değil ama sen bilirsinkıbrıs
yalnız o arşiv baya işe yarıyor ki adam 15 tane showroom videosu çekti![]()
![]()
Ceyhun kızar mı acaba bana ahduahdhahsbhZahuahahahahahahahaahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Sen yat biz gelince kaldırırız seni![]()
![]()
Benim hanım ara sıra soruyor ne yazıyosun çiziyosun bu siteye falan diye bi girse hayatım kayıcak ahahahahYav burayı da mı kurcalıyolar Bu kadınlar çok tehlikeli yav bu kadar erkeğin oldğuu yerde ne gibi bi sıkıntı olabilirkiialsdfasdfasdfasfdasfdas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tabi canımmm hepımız melegız yanıYav burayı da mı kurcalıyolar Bu kadınlar çok tehlikeli yav bu kadar erkeğin olduğu yerde ne gibi bi sıkıntı olabilirkiialsdfasdfasdfasfdasfdas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benim hanım ara sıra soruyor ne yazıyosun çiziyosun bu siteye falan diye bi girse hayatım kayıcak ahahahah
anladım demek istediğinizi hocamO arşiv öyle bi arşiv değil ama sen bilirsin
Ceyhun kızar mı acaba bana ahduahdhahsbh![]()
bizim arabalarla ilgili sitemiz var da onun için bayiye gidip showroom incelemesi yapıyorShowroom derken![]()
![]()
![]()
ahahahah ya sinirim bozuldu hocam yaBenim hanım ara sıra soruyor ne yazıyosun çiziyosun bu siteye falan diye bi girse hayatım kayıcak ahahahah
Sessiz mi akşam üstü 2200 e yakın mesaj vardı.İnceeee. Bakma grup sessiz bu aralar hocam. Ders çalışıyor gençler.
anladım demek istediğinizi hocam![]()
bizim arabalarla ilgili sitemiz var da onun için bayiye gidip showroom incelemesi yapıyor![]()
![]()
Yarın coşturuyoruz arşivi @gtepro @cnkakyz ve @cingoz debriyaj ile takipte kalınanladım demek istediğinizi hocam![]()
bizim arabalarla ilgili sitemiz var da onun için bayiye gidip showroom incelemesi yapıyor![]()
![]()
Gebze'deyse tavuk değildir o. Ya güvercin, ya martı dönerdir.Bu arada tavuk iskender yiyen var mı? Gebze'de meşhur dediler merkezde adamlar utanmasa kolundan tutup dükkana sokacak zorla.
Ben hayatımda ilk kez gördüm denedim değişik bir tecrübe
Öğrenci işi ama fiyat iyi 6 Tl 2 sepetde ekmek yiyorsunuz![]()
gemide ISM denir ona . normalde ınternational safety management anlamına gelır ama bız turkler onu baska seyler ıcın kullanıyoruzHocam o arşiv bu bahsettiğin arşiv değildi sanki ya da biz yanlış anladık çocuğun günahını aldık bizde var fesatlık![]()
![]()
![]()
@maximaorhan