ben kimseyi tanımıyorum zaten her şeyi kuzenim yazmışO değilde Ceyhun online beyler etrafta dolanmayın fazla
ceyhun kım hocamO değilde Ceyhun online beyler etrafta dolanmayın fazla
Valla ben kanı hızlı akan bi adamım hala 27 level'de neysem 60'da da öyle olurum diye düşünüyorumahahahah hocam ya varya ılerde bır gun olurda bunlar ne yapıyor dıye buraya baktıklarında ben coluguma cocuguma bunu nasıl acıklayacam cok merak edıyorumhanı ınsan face de 6 sene oncesıne bakarda ben neymısım der ya basımıza dert acmayız ınsallah
![]()
Mistır @gteproceyhun kım hocam
desene hepsini bu gogıl yaptı hocam ahsjsjsYok yok öyle değil gugıldan şey ettim ben lan yok öyle bişey ahahshs
ahahahah hocam ya varya ılerde bır gun olurda bunlar ne yapıyor dıye buraya baktıklarında ben coluguma cocuguma bunu nasıl acıklayacam cok merak edıyorumhanı ınsan face de 6 sene oncesıne bakarda ben neymısım der ya basımıza dert acmayız ınsallah
![]()
pekı hocam hanımın bundan haberı varmı ?Valla ben kanı hızlı akan bi adamım hala 27 level'de neysem 60'da da öyle olurum diye düşünüyorum![]()
![]()
Aman keyfimiz kaçmasın ali rıza beyhocam sımdı dıyecek cok malzeme verdınız bana ama dıyemıyorum ortam musayıt degıl![]()
sen yine temizliyormuşsun ben üni bitsin hesapları komple siler yenileri açarım artık yoksa aç aç gezeriz valla patron maaşda vermedi hâlâ @berkay4408b
İşte bütün busebepten ötürü belirli aralıklarla facebook twitter hesaplarımı hepten temizliyorum![]()
![]()
Valla olduğum gibi yaşayan bi insanım var tabii kipekı hocam hanımın bundan haberı varmı ?![]()
Abi evlilik nası bişi tavsiye eder misin yoksa bekarlık sultanlık mıValla olduğum gibi yaşayan bi insanım var tabii ki![]()
adama ecel terlerı dokturelım beyler hadı yükleninAbi evlilik nası bişi tavsiye eder misin yoksa bekarlık sultanlık mı![]()
![]()
Abi evlilik nası bişi tavsiye eder misin yoksa bekarlık sultanlık mı![]()
![]()
Valla biraz kişinin kendisine bağlıAbi evlilik nası bişi tavsiye eder misin yoksa bekarlık sultanlık mı![]()
![]()
Bence güzel yazdım ahahahahaCevap verme yakabilir seni bu cevabın![]()
![]()
![]()
işte arkadaslar bu sonu cok kotu yerlere gıdebılecek bır ucurum yanındakı yoldan nasıl emnıyetle gecılır onu gosterıyor hocam bızeValla biraz kişinin kendisine bağlıben 4 senedir evliyim. Evlilikten önce de bi 7 senelik dönemimiz var. Anlayacağım taa lise zamanından. E iki tarafta mutlu olduktan sonra uzatmanın manası yok evlen gitsin
Bi de çocuk gelirse yaşama sevincin falan x5 öyle söyleyeyim