Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bcc2fbcf3c55e01e736c76c00074d20e.jpg

ayın en iyi yorumları konusuna ekleyelim bunu muhakkak reisler @and @sinan [emoji23][emoji23]

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mesaj alınmıştır

İstanbuldan Ankaraya en hızlı nasıl giderim diye baktım.
Günü birlik Tren ile git gel 8:30 saat sürüyor, Bileti 140 tl + anıtkabire otobus minibus parası
Ucak 1 saate gidiyor , ama 2 saat erken apronda olmam gerekiyor. 1 saate çıkıp Anıtkabire gitmem gerek, 4 + 4 8 saat buluyor. Ücretide 130 + otobus minibus parassı
Arabayla gideyim dedim, git gel 08:30 saat gözüküyor. 149 tl yakıt maliyeti oluyor.

Sizce günübirlik anıtkabir ziyareti için hangi yol en cazip olanı.

Günü birlik Tren ile git gel 8:30 saat sürüyor, Bileti 140 tl + anıtkabire otobus minibus parası
Ucak 1 saate gidiyor , ama 2 saat erken apronda olmam gerekiyor. 1 saate çıkıp Anıtkabire gitmem gerek, 4 + 4 8 saat buluyor. Ücretide 130 + otobus minibus parassı
Arabayla gideyim dedim, git gel 08:30 saat gözüküyor. 149 tl yakıt maliyeti oluyor.

Verdiğin maliyetlere bakınca özel araç en uygunu duruyor. Mola elastikiyeti gibi bir artısı olur.

Araba mantıklı duruyor hocam otobüs tren stres yorgunluğa değmez

Verdiğin maliyetlere bakınca özel araç en uygunu duruyor. Mola elastikiyeti gibi bir artısı olur.
Bide şimdi ankaraya gittimmi düveroglu kebapcısı patlatmasa ayıp olur. O yüzden verilere de bakıldığında ve kebap da düşünüldüğünde araba daha mantıklı oluyor bence.

Ankarada gzilcek görülcek başka nereler var. doğa felan özelikle
Ben tam olarak bilmiyorum açıkçası nevşehir e giderken sırf yemekleri güzel diye babam sokmuştu buraya bizi. Biz biraz bogazımıza düşkünüz babam ile. Kokoreç için denizliye gitmişliğimiz var 2 saat yol değiştirip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...