Bu, ay'ın yorumları haberine forum içi dahil ediliyor mu? Ediliyorsa çok sağlam yorumlar var ss gönderirimmesaj alınmıştır
Forum için farklı yazı konusu olabilir aslında bunu up yapalımBu, ay'ın yorumları haberine forum içi dahil ediliyor mu? Ediliyorsa çok sağlam yorumlar var ss gönderirim![]()
Kandırmayalım birbirimizi. Bedava verseler almazsın. Gavur gibi yakar onlar, hypermiler adama hiç gelir miİnternetten , tiger tankı bakım kitabı indirdim, şimdi satılık kelepir tiger tankı satan varsa alıcıyım..
Ekli dosyayı görüntüle 2428
Kandırmayalım birbirimizi. Bedava verseler almazsın. Gavur gibi yakar onlar, hypermiler adama hiç gelir mi![]()
Versene biletlerden birini bana. Daha bugün c30, s40 bakıyordum sahibinden'de. =)@berkertekin Symbol S60 veriyormuş 2 tane biletimiz var belki çıkar S60
http://hizliresim.com/o03rBb
Verdiğin maliyetlere bakınca özel araç en uygunu duruyor. Mola elastikiyeti gibi bir artısı olur.İstanbuldan Ankaraya en hızlı nasıl giderim diye baktım.
Günü birlik Tren ile git gel 8:30 saat sürüyor, Bileti 140 tl + anıtkabire otobus minibus parası
Ucak 1 saate gidiyor , ama 2 saat erken apronda olmam gerekiyor. 1 saate çıkıp Anıtkabire gitmem gerek, 4 + 4 8 saat buluyor. Ücretide 130 + otobus minibus parassı
Arabayla gideyim dedim, git gel 08:30 saat gözüküyor. 149 tl yakıt maliyeti oluyor.
Sizce günübirlik anıtkabir ziyareti için hangi yol en cazip olanı.
Boş line ama abi bence uğraştığına değmezVersene biletlerden birini bana. Daha bugün c30, s40 bakıyordum sahibinden'de. =)
İstanbuldan Ankaraya en hızlı nasıl giderim diye baktım.
Günü birlik Tren ile git gel 8:30 saat sürüyor, Bileti 140 tl + anıtkabire otobus minibus parası
Ucak 1 saate gidiyor , ama 2 saat erken apronda olmam gerekiyor. 1 saate çıkıp Anıtkabire gitmem gerek, 4 + 4 8 saat buluyor. Ücretide 130 + otobus minibus parassı
Arabayla gideyim dedim, git gel 08:30 saat gözüküyor. 149 tl yakıt maliyeti oluyor.
Sizce günübirlik anıtkabir ziyareti için hangi yol en cazip olanı.
Bide şimdi ankaraya gittimmi düveroglu kebapcısı patlatmasa ayıp olur. O yüzden verilere de bakıldığında ve kebap da düşünüldüğünde araba daha mantıklı oluyor bence.Verdiğin maliyetlere bakınca özel araç en uygunu duruyor. Mola elastikiyeti gibi bir artısı olur.
ulus pavyonları dersin diyodumBide şimdi ankaraya gittimmi düveroglu kebapcısı patlatmasa ayıp olur. O yüzden verilere de bakıldığında ve kebap da düşünüldüğünde araba daha mantıklı oluyor bence.
Kardeş ABS'siz kasetçalarlı arabaya biniyorum. Hız sabitleyicisi varsa benim için yeterince doludurBoş line ama abi bence uğraştığına değmez![]()
Bide şimdi ankaraya gittimmi düveroglu kebapcısı patlatmasa ayıp olur. O yüzden verilere de bakıldığında ve kebap da düşünüldüğünde araba daha mantıklı oluyor bence.
Aynen abi burası. Adamlar deli lahmacun yapıyor. Antepli olan annem bile vay anasını dedi sana öyle diyim.
Şimdi yengeyle falan gidecekse olmaz. Yoksa angara pavyonları da babamdan ve ankaralı arkadaslarından duyduğuma göre efsaneulus pavyonları dersin diyodum![]()
![]()
Aynen abi burası. Adamlar deli lahmacun yapıyor. Antepli olan annem bile vay anasını dedi sana öyle diyim.
Ben tam olarak bilmiyorum açıkçası nevşehir e giderken sırf yemekleri güzel diye babam sokmuştu buraya bizi. Biz biraz bogazımıza düşkünüz babam ile. Kokoreç için denizliye gitmişliğimiz var 2 saat yol değiştirip.Ankarada gzilcek görülcek başka nereler var. doğa felan özelikle