Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eee sınav var abi yarın.
hepsini a yap bnce
edit: bana seni hatırlatıyor :D
3.jpg

Son düzenleme:
X = 5 de abi sınav klasik keşke test olsa o yüzden girecek diyoruz zaten.
bak şimdi bi taktik var sağlık ocağına gidiosn tm mı rapor alıosun muayene ücreti 3-5tl bişi sonra burası çok önmli sınava girmiosun bi arkadaşın sınav kağıdının fotoğrafını çekior sana atıor mazeret sınavına giriosun sınavdan 100 alıosun bu kdr. hep böyle yapardım :D

Son düzenleme:
Kelebek de varsa patates :D
Soruyu aynen yaz ve bildiğin bütün formülleri yapıştır gitsin :D
Sana başarılar ama bu saatte burda gezen birinin sınavdan pek bir umudu yok sanırım :p
Kelebek olmaz olurmu hiç en güzelinden kelebek olacak. Sınavdan ümit var var da yapabilirmiyim bilmiyorum yoksa severim kimya.

bak şimdi bi taktik var sağlık ocağına gidiosn tm mı muayene ücreti 3-5tl bişi sonra burası çok önmli sınava girmiosun bi arkadaşın sınav kağıdının fotoğrafını çekior sana atıor mazeret sınavına giriosun sınavdan 100 alıosun bu kdr. hep böyle yapardım :D
Mazeret de sınavlar da değişiyor ve girişte telefonlar toplanıyor yani her türlü girecez-girecek :D

Kelebek olmaz olurmu hiç en güzelinden kelebek olacak. Sınavdan ümit var var da yapabilirmiyim bilmiyorum yoksa severim kimya.
Aman sabah yolda çalışırsın :p
Ben öyle yapmıştım sonra 49.8 ort ile kurtarma sınavına bırakıldım ve kurtarmadan 37 alarak (Memleketin plakası :D) hem ortalamamı düşürmüştüm hemde zayıf gelmişti.
Bunlar gelip geçici şeyler sen LYS çalış :)

Son düzenleme:

hiç unutmam üniversitede arkadaşım programlanabilir denetleyiciler diye dersten 20 soruyu bilmiyorum kalıcam diyerekten bütün şıklarını B yaptı cocuk dersten 70 alarak gecti .. :) demek istediğim sende birşeyler yapabilirsin ümidini kırma :)

Aman sabah yolda çalışırsın :p
Ben öyle yapmıştım sonra 49.8 ort ile kurtarma sınavına bırakıldım ve kurtarmadan 37 alarak (Memleketin plakası :D) hem ortalamamı düşünmüştüm hemde zayıf gelmişti.
Bunlar gelip geçici şeyler sen LYS çalış :)
Ben IB ögrencisiyim yani YGS LYS ile pek bir işimiz yok. IB sınavına girecez onun yerine ama istersek LYS YGS ye de girebiliyoruz ama fanteziye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...