Uyumak mı pehhhNe oldu uyudunuz mu la mobilden göremiyorum kimin forumda olup olmadigini
Ne uyuması gece daha yeni başlıyor diyorsun yaniUyumak mı pehhh
Eee sınav var abi yarın.Ne uyuması gece daha yeni başlıyor diyorsun yani![]()
hepsini a yap bnceEee sınav var abi yarın.
X = 5 de abi sınav klasik keşke test olsa o yüzden girecek diyoruz zaten.hepsini a yap bnce
edit: bana seni hatırlatıyor
![]()
Kelebek de varsa patatesX = 5 de abi sınav klasik keşke test olsa o yüzden girecek diyoruz zaten.
bak şimdi bi taktik var sağlık ocağına gidiosn tm mı rapor alıosun muayene ücreti 3-5tl bişi sonra burası çok önmli sınava girmiosun bi arkadaşın sınav kağıdının fotoğrafını çekior sana atıor mazeret sınavına giriosun sınavdan 100 alıosun bu kdr. hep böyle yapardımX = 5 de abi sınav klasik keşke test olsa o yüzden girecek diyoruz zaten.
Kelebek olmaz olurmu hiç en güzelinden kelebek olacak. Sınavdan ümit var var da yapabilirmiyim bilmiyorum yoksa severim kimya.Kelebek de varsa patates
Soruyu aynen yaz ve bildiğin bütün formülleri yapıştır gitsin
Sana başarılar ama bu saatte burda gezen birinin sınavdan pek bir umudu yok sanırım![]()
Mazeret de sınavlar da değişiyor ve girişte telefonlar toplanıyor yani her türlü girecez-girecekbak şimdi bi taktik var sağlık ocağına gidiosn tm mı muayene ücreti 3-5tl bişi sonra burası çok önmli sınava girmiosun bi arkadaşın sınav kağıdının fotoğrafını çekior sana atıor mazeret sınavına giriosun sınavdan 100 alıosun bu kdr. hep böyle yapardım![]()
Hak ettin bence bu videoyuMazeret de sınavlar da değişiyor ve girişte telefonlar toplanıyor yani her türlü girecez-girecek![]()
Aman sabah yolda çalışırsınKelebek olmaz olurmu hiç en güzelinden kelebek olacak. Sınavdan ümit var var da yapabilirmiyim bilmiyorum yoksa severim kimya.
Of of gece gece güzel gitti beHak ettin bence bu videoyu
Kelebek olmaz olurmu hiç en güzelinden kelebek olacak. Sınavdan ümit var var da yapabilirmiyim bilmiyorum yoksa severim kimya.
Ben IB ögrencisiyim yani YGS LYS ile pek bir işimiz yok. IB sınavına girecez onun yerine ama istersek LYS YGS ye de girebiliyoruz ama fanteziye gerek yok.Aman sabah yolda çalışırsın
Ben öyle yapmıştım sonra 49.8 ort ile kurtarma sınavına bırakıldım ve kurtarmadan 37 alarak (Memleketin plakası) hem ortalamamı düşünmüştüm hemde zayıf gelmişti.
Bunlar gelip geçici şeyler sen LYS çalış![]()
Bu arada başarilar dostumEee sınav var abi yarın.
Eyvallah abi. Bakalım yarın yaparım herhelde bi şekilde zaten ilk sınav ve sözlüler baya iyi.Başarılar bu arada dostum![]()