olr ama kargo parasını sen wercen :dbröveyi de yollayayım mı yanında?
Bröve biraz pahalı ama bakolr ama kargo parasını sen wercen :d
ya o bende de var, öyle hobi gibi falan değilde baya baya cafe restaurant lokanta vs ne varsa her gittiğim farklı şehir vs alır saklarım, farklı şehirlerden aldığım otobüs biletleri falan da saklarımGittiğim restaurantların ıslak mendili koleksiyonu yapıyordum. Kabul ediyorum bu çok çılgınca.![]()
Ayten göreve hazır mı hocam?Koleksiyonudan sayılırmı, fotoraf koleksiyonum var. Ülkede girmedik yer bırakmıycam..
Ayten göreve hazır mı hocam?
Haydi hayırlı olsun servisin.Lpg tankini boşalttim, Full benzin var.. Kapida yatiyor. Artik işe servis ile gidecegim... Artik sadece akrabalar arasinda bizi gezdircek.
Ayten kıskanmasın hocam??? Havalarda soğuk trip atmasın sonra.Lpg tankini boşalttim, Full benzin var.. Kapida yatiyor. Artik işe servis ile gidecegim... Artik sadece akrabalar arasinda bizi gezdircek.
Kafayı koyup uyumak varken neden İstanbul keşmekeşini çekesin hocam. Sende haklısın.Ben hep servise binerdimde, ozel durumlardan dolayi ise arabayla gidip geliyordum. Ayda 2200 km cepten yiyorduk... Yoksa servis varken niye araba bineyim...
ondan bende çok almak istedim ; vermediler. yerine 141.filonun anahtarlığı şeklinde lacivert beyaz bir anahtarlık verdilerBu da "remove before flight" bezi. Teknik ekipteki arkadaşlarımın kafasını ütülesem de sağ olsunlar çıkarmışlardı benim için 1 tane
Teknik kısımdan onu çıkarana kadar benim canım çıktı sağ olsun arkadaşlarım hallettilerondan bende çok almak istedim ; vermediler. yerine 141.filonun anahtarlığı şeklinde lacivert beyaz bir anahtarlık verdiler![]()
benim istediğim zamanlar Özel Harekatın akıncıda olduğu zamanlardı, onlardan istedim fakat vermemişler ''abi bunlar sayılı olduğu için veremiyoruz'' bahanesiyle. onun yerine ufak bir metal F16 ve lacivert beyaz remove before flight anahtarlıklarını vermişler benim için sağolsunlarTeknik kısımdan onu çıkarana kadar benim canım çıktı sağ olsun arkadaşlarım hallettileranahtarlığı da var bende. ön yüzünde remove before flight yazıyor, arka yüzünde de boeing 777 yazıyor ve 777 görseli var
![]()