Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Amerikan devi General Motors (GM), elektrikli otomobillere gerekli önemi göstererek şirkettin logosunu yeniledi.
GM’in global pazarlama müdürü Deborah Wahl, markanın yenilenen logosu için “Tarihte bazı dönüm noktaları vardır. Biz de GM için bu noktanın elektrikli modellerin seri üretimi olduğunu düşünüyoruz. Yeni logomuz da elektrikli otomobillere verdiğimiz önemi yansıtmak üzere tasarlandı.” ifadelerini kullandı.
General-Motors-Logosu-300x300.jpg

Yetkililer, yeni logo tasarlanırken yıllardır süregelen alt çizginin de korunduğunu belirterek, bu alt çizginin aynı zamanda firmanın elektrikli araçlar için geliştirdiği Ultium platformuna işaret ettiğini belirtiyor.
General Motors, “Everything In” ismini verdiği elektriklenme kampanyası kapsamında da 2025 yılının sonuna kadar 30 adet yeni elektrikli modeli dünya genelinde piyasaya süreceğini de açıkladı. ABD’li otomotiv devi General Motors’un bünyesinde çok sayıda...

Okumaya devam et...


 

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Minimalizm adı altında eksik bırakılmış bir logo değil. 20 yıla yakın süredir markaların üzerinde durduğu harfleri küçültme akımına katılmışlar. Sadece harfleri küçültmekle kalmamışlar, daha yumuşak bir font ve çerçeve kullanılmış.

Hangi markanın logosu olduğunu bilmesem bir teknoloji markasının logosu olduğunu düşünürüm. Elektrikli araçlara yoğunlaşmayı düşünen bir marka için olumlu bir adım, logo teknolojiyi çağrıştırıyor. Önceki logonun harf-font yapısı ve yazım biçimi çok daha farklıydı. Ağır sanayi şirketi logosu olsa sırıtmazdı, bu sırıtır. Güçlü durmuyor.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara ve Berkin
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım