o ne demek yahuYoksa sende mi VAG VAGsın hocam?
o ne demek yahuYoksa sende mi VAG VAGsın hocam?
Hocam sende "varsa daha ilerisi onuda yaşarız" modundasın haklı adamValla ben bi sey yapmadım
Siz yaptınız olm hemen like atıyonuz ahahahahsh
And bile isyan etti "size de rütbe dayanmıyor be kardeşim" diye ahahahahah
VAG arabası mı kullanıyorsun yani hocam? Çekiş kontrolü kapatacağım dedin ya. Ondan sordum malum VAGcı lar esp nasıl kapanır bilmez.o ne demek yahu
yok be hocam mazda var bende.VAG arabası mı kullanıyorsun yani hocam? Çekiş kontrolü kapatacağım dedin ya. Ondan sordum malum VAGcı lar esp nasıl kapanır bilmez.![]()
Bu kız beni deli ediyor![]()
Mazda 3 mü vardı hocam?yok be hocam mazda var bende.
Kanımın hızlı aktığı doğrudur ahauahauahHocam sende "varsa daha ilerisi onuda yaşarız" modundasın haklı adam![]()
aynen hocam bır oncekı kasasıMazda 3 mü vardı hocam?
Acaba kız kaç bin devir çeviriyor merak ettim.Bu kız beni deli ediyor![]()
bakalım panpanın daha ustu varmıymısKanımın hızlı aktığı doğrudur ahauahauah
Yok yav o kadar eskilerden değil çok gittinooo lantis ?
ya bu kız çılgın, diğer videolarına da bakabilirsin baya baya iyiAcaba kız kaç bin devir çeviriyor merak ettim.
HEa ya lantislere hastaydım bende son patronumda bi baş belası vardı ondan sonra bi soğudumYok yav o kadar eskilerden değil çok gittin![]()
kendime bi sınır koycam o sınıra geldikten sonra yeni hesap almayı düşünüyorumbakalım panpanın daha ustu varmıymıs
saglam degıl be hocam ısterse 10 mılyar olsun vermem yanı . eyvallah az yakar belkı alt takımlar cabuk bozulmaz ama kagıt be.Beyler 1.5 dci sandero stepway alınır mı? Bizim siteden biri satıyormuş. 30k km de. 43 tl fiyat yazmış. İner biraz daha. Lacivert renkli.