@2jzihtiyar Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. Garaj konusunu bekliyorum.
Teşekkürler, en yakın zamanda açmayı planlıyorum@2jzihtiyar Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. Garaj konusunu bekliyorum.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan YasinAilede kullandığımız araba haricinde kendi arabamı buraya atabileceğim günleri iple çekiyordum. Nihayetinde oldu. Genel hatlarıyla çok ellenmemiş ve aile aracı olarak kullanılmış olması artı ama detaycıya yakışır şekilde polisajı waxı vs yapıldıktan sonra içime daha çok sinecek. Bu mutluluğumu sizle de paylaşmak istedim. Darısı diğer forum üyelerinin de başına en kısa sürede
Ekli dosyayı görüntüle 40968
Teşekkürler Doğanerhayırlı olsun kazasız belasız kullan Yasin
Ailede kullandığımız araba haricinde kendi arabamı buraya atabileceğim günleri iple çekiyordum. Nihayetinde oldu. Genel hatlarıyla çok ellenmemiş ve aile aracı olarak kullanılmış olması artı ama detaycıya yakışır şekilde polisajı waxı vs yapıldıktan sonra içime daha çok sinecek. Bu mutluluğumu sizle de paylaşmak istedim. Darısı diğer forum üyelerinin de başına en kısa sürede
Ekli dosyayı görüntüle 40968
Bizde bi dışı metalik siyah içi bej bi golf6 vardı, babam o arabadan sonra illallah etti shshadsfj
Bizde bi dışı metalik siyah içi bej bi golf6 vardı, babam o arabadan sonra illallah etti shshadsfj
Hayatta siyah ve beyaz arabayı tercih etmem diyordum. Bu oynak piyasa sağolsun, araç rengi seçecek özgür irademiz kalmadı ve beyaz arabam oldu. Sanırım sıra siyahta şimdi
Çok teşekkürlerkazasız belasız inşallah, hayırlı olsun
Temizken de ondan güzel duranı yok valla
Konuyu cok dağıtmak istemiyorum ama ufak bir mesaj için de yeni konu açmak istemedim. O nedenle kısaca şuana kadar ki izlenimlerimi buradan aktaracağım.
Master Garaj Tuzla'ya bi bakılabilir.