Ayıp ediyosunnnnKestiğin popolardan verceksen pıçah senin köpeğin olsun Orhan abi![]()

Ayıp ediyosunnnnKestiğin popolardan verceksen pıçah senin köpeğin olsun Orhan abi![]()
Reisi Cumhurumuza hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız cezasız inşş
http://www.goklerdeyiz.net/o-ucak-istanbul-ataturk-havailimanina-inisini-yapti/
Çektim üçten ikiye havaalanında böyle yan yan
Pilot: V1.... Rotate.... Gear up...
Kolay gelsin gardaş.Nasılsınız beyler nabıyonuz bu aralar çok aktif değilim malum sinavlar var.
Tiguan gelebilir. Ama araba haftaya şehir dışına gidebilir. Ve salı 3008 gelecekmiş. Kesinleşsin gidip gitmeyecegi sehir disina memlekete veririz valla.Cuma focus geliyormuş sonra ranger, amarok ranger karşılaştırma 3008 gelirse tiguan
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
He sizin tiguan [emoji23][emoji23]Tiguan gelebilir. Ama araba haftaya şehir dışına gidebilir. Ve salı 3008 gelecekmiş. Kesinleşsin gidip gitmeyecegi sehir disina memlekete veririz valla.
Başga gimin olacadıHe sizin tiguan [emoji23][emoji23]
Yav inanmayın sınav çalışıyorum ayağına periscope twitter forum her yerde adam. [emoji23][emoji23]Kolay gelsin gardaş.
Valla simdi oturup calisacamYav inanmayın sınav çalışıyorum ayağına periscope twitter forum her yerde adam. [emoji23][emoji23]
Saat geç olmuş yat artık sabaha çalışırsın [emoji23]Valla simdi oturup calisacam.
Sağ ayağının dışıyla gol attı [emoji23][emoji23][emoji23]İstanbulda oturum Arkadaşlar Sabriyi görürseniz futbolu bırakmasını söyler misiniz teşekkürler.