Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15622546_1289921171069563_3832012232942982404_n.jpg

hayır böyle atraksiyona ne gerek var onu anlamadım git dışarıya koy :D YAlnız bizim burda avm otoparklarında falan bi tane kontrol eden sen lpglisin girme diyen yok :D

O kontrolü neden yaparlar anlamış değilim. Biri beni aydınlatırsa sevinirim.
Propan gazı havadan daha ağır olduğu için yükselip kaybolması yerine toplanıp kalma ihtimali ve yangın halinde tehlikeli ve şiddetli alevler oluşturma kaygısı.

Yeterli önlem alan kapalı otoparklarda aslında sorun olmaz ama herkes bu güvenlik önlemlerine para yatırmak istemiyor.

Abi trollemek için böyle bi fotoğraf çekindiler dicem o bile saçma geliyor nası bi kafa yaşıyoruz lan biz asdfasdsf

Propan gazı havadan daha ağır olduğu için yükselip kaybolması yerine toplanıp kalma ihtimali ve yangın halinde tehlikeli ve şiddetli alevler oluşturma kaygısı.

Yeterli önlem alan kapalı otoparklarda aslında sorun olmaz ama herkes bu güvenlik önlemlerine para yatırmak istemiyor.

Türkiyede kapalı ve katlı otoparkların bi çoğunda düne kadar duvarlarda boya sıva bile yoktu :D :D

Vestel Manisaspor'a kiralandıktan sonra Galatasaray'a geldiğinde bu çocuk, belli süre maçlarını izledikten sonra arkadaş ortamında demiştim ki bu adamı Barcelona'ya koysan sırıtmaz, kendini geliştirebilecek potansiyel var. Bunu söyledikten sonra çok ama çok dalga konusu olmuştum. Şimdiyse cidden gurur duyuyorum. Adam Barcelona'da neredeyse her maç güzel goller atıyor. ikinci hat-trick'i de hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...