Bu arada allah sabır versin ark oto yüzünden vw den vazgeçen tanıdıklarım oldu. Mesela şuan bi arkadaşımın beetle ı serviste yatıyo 1 hafta oldu probleminin ne oldugunu bulamadılar hala arabayı park etti herşey normaldi sonra çalıştırdıgında araba hareket etmedi muhtemel dsg arızası.
Ark otonun kafa mikemmel.Bu arada allah sabır versin ark oto yüzünden vw den vazgeçen tanıdıklarım oldu. Mesela şuan bi arkadaşımın beetle ı serviste yatıyo 1 hafta oldu probleminin ne oldugunu bulamadılar hala arabayı park etti herşey normaldi sonra çalıştırdıgında araba hareket etmedi muhtemel dsg arızası.
Emin olduğum bir konu olarak cevaplıyorum, eğer babanızın ikinci aracıysa ve daha önce 2. Araç birden kullanmadıusa , ilk defa 2 aracı aynı anda olacaksa eğer direk sizin üstünüze yapılmasıyla arasında çok bir fark olmaz. Fark illaki çıkar ancak ruhsatta adınızın yazmasına değecek bir fark benceBir şey sorabilir miyim 27 yaşındayım ilk arabamı alacağım kendi üzerime yapsam fazla çıkar diye düşünüyorum babamın üzerine bi araba var, alacağım arabayı onun üzerine yapsam nasıl olur acaba ? yine yüksek mi çıkar 2nci araba muhabbetine ?
Emin olduğum bir konu olarak cevaplıyorum, eğer babanızın ikinci aracıysa ve daha önce 2. Araç birden kullanmadıusa , ilk defa 2 aracı aynı anda olacaksa eğer direk sizin üstünüze yapılmasıyla arasında çok bir fark olmaz. Fark illaki çıkar ancak ruhsatta adınızın yazmasına değecek bir fark bence![]()
Doktor bu ne ? bi yanlışlık var bu işte2001 model corsa 1.4 aracımın 52 yaşında daha önce hiç kazası olmayan bürokrat emeklisi annem icin cıkan sigorta primleri bknz evlat acısı
Ekli dosyayı görüntüle 2655
Yok yok bu rakamlar yüksek, ben de baktım 800 lira falan çıktı tanıdıktan 480e yaptırdı babamyok valla tanıdık diye 880 tlye yaptırdık ama yenilemesi geliyor bi bakıyım dedim kalp krizi geçiriyordum
yemin ederim 23 yaşıma kadar bir görmediğim uzaylı istilası kaldı lan bunaldım yeminle yeter bu ne ya benzin, döviz, sigortalar, vergiler kasko daha ucuz cıkıyor ya sigortadan
onun küfrünü okulda ettim 100 tl alıyorum çeyrek doluyo nerdeyse artıkSakin ol sakin) bugün benzine 10 kuruş daha zam geldi
)
Artacak diyorlardı bide azalmışmı.Vergi ne kadar alıyolardı %10 muşimdide online alışverişte gümrüksüz alım limiti 30 euroya indirilmiş valla sinir harbi yaşıyorum şuan
%20 ilk artıcak diye acıklama yaptılar sonrada azalttılarArtacak diyorlardı bide azalmışmı.Vergi ne kadar alıyolardı %10 mu