Sigorta hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cihat58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla benim araçda dedemin üzerineydi bazı sebeplerden ötürü kendi üstüme aldım 2200 çıktı banada soygunculuk ... spor gazetesi

Bu arada allah sabır versin ark oto yüzünden vw den vazgeçen tanıdıklarım oldu. Mesela şuan bi arkadaşımın beetle ı serviste yatıyo 1 hafta oldu probleminin ne oldugunu bulamadılar hala arabayı park etti herşey normaldi sonra çalıştırdıgında araba hareket etmedi muhtemel dsg arızası.
Ark otonun kafa mikemmel.

Bir şey sorabilir miyim 27 yaşındayım ilk arabamı alacağım kendi üzerime yapsam fazla çıkar diye düşünüyorum babamın üzerine bi araba var, alacağım arabayı onun üzerine yapsam nasıl olur acaba ? yine yüksek mi çıkar 2nci araba muhabbetine ?
Emin olduğum bir konu olarak cevaplıyorum, eğer babanızın ikinci aracıysa ve daha önce 2. Araç birden kullanmadıusa , ilk defa 2 aracı aynı anda olacaksa eğer direk sizin üstünüze yapılmasıyla arasında çok bir fark olmaz. Fark illaki çıkar ancak ruhsatta adınızın yazmasına değecek bir fark bence :)

Arkadaşlar sigorta kişiden kişiye , yaştan yaşa , daha önce kişinin kaza yapmış olmasına hatta mesleğine göre bile fiyat değişmektedir. Yani x marka model araca 500 çıktıysa aynı araca farklı sahipte 500 civarı çıkacak diye birşey yoktur. Sigortacının elinde olan birşey de değildir bu. Olabildiğince fazla şirket ile çalışan sigortacılardan fiyat almanızı öneririm. Çünkü adam 3 şirketle çalışıyordur. 3 şirketten fiyat alır. Ama bir diğeri 9-10 şirketle çalışıyordur daha fazla şirketten size fiyat verir. Yani düşük çıkma ihtimali daha yüksek. Kendimce bir tavsiye de vermek istiyorum. Trafik sigortasında en uygun fiyatlı peşinde koşabilirsiniz. Ancak kasko konusunda öyle yapmamanızı öneririm. Sonuçta kaza durumunda karşılasın diye veriliyor bu para. Kasko şirketi kazadan sonra ödemeyebiliyor. Şirketin experinin yağmurlu havada kaza yapan bir arabayı inceleyip silecekleri bitik bu arabanın kendi suçu diyip aracın kazasını karşılamadığını biliyorum.

Emin olduğum bir konu olarak cevaplıyorum, eğer babanızın ikinci aracıysa ve daha önce 2. Araç birden kullanmadıusa , ilk defa 2 aracı aynı anda olacaksa eğer direk sizin üstünüze yapılmasıyla arasında çok bir fark olmaz. Fark illaki çıkar ancak ruhsatta adınızın yazmasına değecek bir fark bence :)

Hoaydaaa, neyse bi bakıcam ben buna olmadı bu iş

2001 model corsa 1.4 aracımın 52 yaşında daha önce hiç kazası olmayan bürokrat emeklisi annem icin cıkan sigorta primleri bknz evlat acısı:mad::mad::mad:
sigorta pirim.PNG

yok valla tanıdık diye 880 tlye yaptırdık ama yenilemesi geliyor bi bakıyım dedim kalp krizi geçiriyordum

yemin ederim 23 yaşıma kadar bir görmediğim uzaylı istilası kaldı lan bunaldım yeminle yeter bu ne ya benzin, döviz, sigortalar, vergiler kasko daha ucuz cıkıyor ya sigortadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...