Teşekkür ederim, Afyon’dan Eskişehir’e dönerken biraz anlamaya çalıştım arabayı.geçen hafta 1.0 tsi olanı kullanmıştım, güzel araba, arkasının genişliği, konforu, malzeme kalitesi iyi, fren ve hızlanma da iyi,
ses sisteminin genel kalitesini beğenmemiştim sadece, hayırlı olsun
2ye erken atma durumu yaş kavrama mondeoda da mevcut, yarı otomatik araçların genel özelliği galiba-Dsg araba hareket eder etmez 2 ye takma alışkanlığını burda da sürdürüyor. Az gazla arabayı sıfırdan kaldırmak biraz tatsız o nedenle. Sport mode bi nebze daha iyi karar veriyor.
Benim kullandığım şanzıman da getrag 300dct ama böyle yavaş hızda ikiye atıpta yığılma hissiyatı yaşatmıyor hiç, ilginç valla2ye erken atma durumu yaş kavrama mondeoda da mevcut, yarı otomatik araçların genel özelliği galiba
Jatco JF506E 5 ileri tam otomatik şanzımanlı Freelander 1 2.5 v6 10km/h hıza çıkınca direk 2.vitese atıyor ve araç bayılmıyor. Hatta otopark rampasında manuelde 2.viteste kalkıp direk ivmelenerek çıkabiliyorum.Benim kullandığım şanzıman da getrag 300dct ama böyle yavaş hızda ikiye atıpta yığılma hissiyatı yaşatmıyor hiç, ilginç valla.
Verdiginiz gaz orani ile alakali olabilir, benim bahsettigim durum %5-10 luk bir gaz pedali komutu ile yavaşça yürütme senaryosuydu.Jatco JF506E 5 ileri tam otomatik şanzımanlı Freelander 1 2.5 v6 10km/h hıza çıkınca direk 2.vitese atıyor ve araç bayılmıyor. Hatta otopark rampasında manuelde 2.viteste kalkıp direk ivmelenerek çıkabiliyorum.
Gazı köklemediğimiz sürece araç 1.viteste kesinlikle kalmıyor. Zaten 2.vites diğer viteslere göre kısa oranlı olduğundan araç ivmesini düşük gaz oranında bile iyi kazanıyor. Bence durum hacim ve düşük devir torkuyla alakalı. Çünkü Aisin TF-60SN (09G) şanzımanlı Passat B6 2.0TSI'da 10km/h hızda direk ikiye geçiyor ve düşük gazda ivmelenmeye devam ediyor. Dediğim gibi bence olay hacim ve alt devir torkuna bağlı.Verdiginiz gaz orani ile alakali olabilir, benim bahsettigim durum %5-10 luk bir gaz pedali komutu ile yavaşça yürütme senaryosuydu.
Bu durum sadece çift kavramalarda yok demek istedim bende.@Onatygt Olabilir ama kıyasladığınız sistemlerde ortak bir nokta da göremedim, yanlış bilmiyorsam bahsettiğiniz iki şanzımanda tam otomatik. Bambaşka iki sistemi karşılaştırırken sadece tek bir farka yormak sonucu çok anlamlı olmuyor. O nedenle örnek verirken kendi aracım ile kıyaslamıştım. Ayni hacim, turbo besleme, çift kavrama şanzıman.
2. Vitese hızlı geçme konusunda evet, demek istediginizi anlıyorum. Fakat 2 ye geçtikten sonraki davranış noktasında karşılaştırma yapmak pek rasyonel olmuyor demek istedim verdiğiniz örneklerle.Bu durum sadece çift kavramalarda yok demek istedim bende.
Bence de. (Audi)İçlerinden sadece biri premium.
Geniş egzoz çapının hakkını veriyormuşFotoğraf değil ama ufak bir video. Kısa bir cold start videosu çekeyim dedim araç 3 gündür yatıyor. Ama carplay araç çalışınca bağlanıp video kaydını durdurduğu için beklediğimden daha da kısa oldu.
![]()
Watch Bmw 218i GC Cold Start | Streamable
Watch "Bmw 218i GC Cold Start" on Streamable.streamable.com