Geçen hafta ayakta zor durduğum yerden...

Bu jantları çok seviyorum, sanırım Doblo ve Fiorino'larda da buna benzer bir hjant var. Ben birçok araca çok yakıştırıyorum.
Hayırlı olsun, sağlıkla ve keyifle binmeniz dileğiyle.Clio’yu aldıktan sonra dönüş için lastik basınçlarını kontrol ederken. Bir maşallahınızı alırız
Ekli dosyayı görüntüle 48934
Çeki demiri ve römorkum olsa tadından yenmezdiFındık kadar arabanın arkasında kaybolan @bt ’ye selamlar.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallahClio’yu aldıktan sonra dönüş için lastik basınçlarını kontrol ederken. Bir maşallahınızı alırız
Çeki demiri ve römorkum olsa tadından yenmezdiFındık kadar arabanın arkasında kaybolan @bt ’ye selamlar.
Hayırlı olsun, sağlıkla ve keyifle binmeniz dileğiyle.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah![]()
Hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah.
Hayırlı olsun, deneyimlerinizi ve anılarınızı bekliyoruz.Clio’yu aldıktan sonra dönüş için lastik basınçlarını kontrol ederken. Bir maşallahınızı alırız
teşekkürler Gökhan abi, Serkan abiyle iletişim halindeyiz. Selamını ilettimHayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Serkan ın topladığı araba sanırım. Güle güle kullan![]()
Teşekkürler, biraz işleri var ama hallolacak inşallah vakit ve nakit oldukça. Garaj konusu açmak için vakit ayırabilirsem oradan paylaşıyor olurum.Hayırlı olsun, deneyimlerinizi ve anılarınızı bekliyoruz.
Hayırlı olsun, yıllar evvel ilanda bir araç yakalamıştım. Araç motor içine kadar komple soyulup sıfırdan boyanıp toplanmıştı. O aracı alamadığım günden beri içimde kaldı. Sizin aracınızın konusunu mutlaka bekliyorum. Güzel günlerde kullanın inşallahClio’yu aldıktan sonra dönüş için lastik basınçlarını kontrol ederken. Bir maşallahınızı alırız
Teşekkür ederim. Gönlünüze göre güzel bir tane de size nasip olur inşallah. Benim otomobilim de sıfırdan restorasyon görmüş. Motor içi dahil "Liquid Yellow" renge boyanmış. Konusunu açabilirsem detayları paylaşıyor olacağım. (başka bir forumda otomobili toplayan kişinin paylaştığı konu var aslında.Hayırlı olsun, yıllar evvel ilanda bir araç yakalamıştım. Araç motor içine kadar komple soyulup sıfırdan boyanıp toplanmıştı. O aracı alamadığım günden beri içimde kaldı. Sizin aracınızın konusunu mutlaka bekliyorum. Güzel günlerde kullanın inşallah![]()