oooo bir turuncu daha foruma katılmış. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallahYeni ailesine kavuştuktan sonraki ilk anlarından. Yıkandı, aklandı, paklandı.
Ekli dosyayı görüntüle 48322
Teşekkür ederim hocamÜniversited
oooo bir turuncu daha foruma katılmış. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah
Hayırlı olsun hocam, Allah kaza bela göstermesin.Yeni ailesine kavuştuktan sonraki ilk anlarından. Yıkandı, aklandı, paklandı.
Teşekkür ederim hocamHayırlı olsun hocam, Allah kaza bela göstermesin.
Sağlıklı günlerde kullanın.
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız.Yeni ailesine kavuştuktan sonraki ilk anlarından. Yıkandı, aklandı, paklandı.
Bence cam tavandan daha elzem olan şeyler var. Öncelikle bir yalıtım yapsalar hiç fena olmazHayırlı olsun hocam kazasız belasız.
Şu arabaya cam tavan koymayan fiatı tebrik etmek lazım. Gereken arge maliyetleri falan yüksektir fiyatı zıplatır avantajını kaybettirir bilemem ama kesinlikle gerekiyor bence bu tasarıma.
Dbmat ile her yere girmek lazim.Bence cam tavandan daha elzem olan şeyler var. Öncelikle bir yalıtım yapsalar hiç fena olmaz
Teşekkür ederim hocam, yani, cam tavan opsiyon olarak da olsa, bulunsa iyi olurmuş.Hayırlı olsun hocam kazasız belasız.
Şu arabaya cam tavan koymayan fiatı tebrik etmek lazım. Gereken arge maliyetleri falan yüksektir fiyatı zıplatır avantajını kaybettirir bilemem ama kesinlikle gerekiyor bence bu tasarıma.
Acikcasi egeya taksi haric binme firsatim olmadi. Onda da anlamadim bisey zaten ama ruzgar sesi haric diger seslere diy biseyler yapmak mumkun. Cok dert degil bence ama crosslar hb ler falan kesinlikle bi cam tavani hak ediyolar benceBence cam tavandan daha elzem olan şeyler var. Öncelikle bir yalıtım yapsalar hiç fena olmaz
Güle güle kaya kaya gidin hocamkışlık sete geciş yapıldı (bol patinajlı, kaymalı günler bizi bekler)
Ekli dosyayı görüntüle 48358
Ekli dosyayı görüntüle 48359
bu da focusun eski jant takımı, (yakında ilan açarım)
Ekli dosyayı görüntüle 48360
teşekkürler hocam, siyah jantlara nazaran daha dolu ve büyük duruyorGüle güle kaya kaya gidin hocam
Mondeo'nun jantları çok güzel bu arada.
Aslinda bu jantlari takip ilana atsaniz daha iyi degil mi? Titaniumu titanium yapan jantlari bencekışlık sete geciş yapıldı (bol patinajlı, kaymalı günler bizi bekler)
Ekli dosyayı görüntüle 48358
Ekli dosyayı görüntüle 48359
bu da focusun eski jant takımı, (yakında ilan açarım)
Ekli dosyayı görüntüle 48360
hocam bu jantlar orijinal jantı değil, 17 inç RS ya da ST jant olarak geçiyor, ayriyeten lastik ebatları 205/55/r17, sürüşe kötü etki ettiği için (çamurluğa sürtmesi, aktarmaya ağır gelmesi gibi) diğer 16'ları focusta bıraktık,Aslinda bu jantlari takip ilana atsaniz daha iyi degil mi? Titaniumu titanium yapan jantlari bence