Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    695
1000013597.jpg

Yeni ailesine kavuştuktan sonraki ilk anlarından. Yıkandı, aklandı, paklandı.

Ekli dosyayı görüntüle 48322
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız.
Şu arabaya cam tavan koymayan fiatı tebrik etmek lazım. Gereken arge maliyetleri falan yüksektir fiyatı zıplatır avantajını kaybettirir bilemem ama kesinlikle gerekiyor bence bu tasarıma.

Şu arabaya cam tavan koymayan fiatı tebrik etmek lazım. Gereken arge maliyetleri falan yüksektir fiyatı zıplatır avantajını kaybettirir bilemem ama kesinlikle gerekiyor bence bu tasarıma.
Bence cam tavandan daha elzem olan şeyler var. Öncelikle bir yalıtım yapsalar hiç fena olmaz :D

Teşekkür ederim hocam, yani, cam tavan opsiyon olarak da olsa, bulunsa iyi olurmuş.

Bence cam tavandan daha elzem olan şeyler var. Öncelikle bir yalıtım yapsalar hiç fena olmaz :D
Acikcasi egeya taksi haric binme firsatim olmadi. Onda da anlamadim bisey zaten ama ruzgar sesi haric diger seslere diy biseyler yapmak mumkun. Cok dert degil bence ama crosslar hb ler falan kesinlikle bi cam tavani hak ediyolar bence

Aslinda bu jantlari takip ilana atsaniz daha iyi degil mi? Titaniumu titanium yapan jantlari bence
hocam bu jantlar orijinal jantı değil, 17 inç RS ya da ST jant olarak geçiyor, ayriyeten lastik ebatları 205/55/r17, sürüşe kötü etki ettiği için (çamurluğa sürtmesi, aktarmaya ağır gelmesi gibi) diğer 16'ları focusta bıraktık,

zamanında bu jantlar ile de ilana koymuştum focusu, arayıp soran yoktu yine, elde araca uygun lastik olunca jant takımı alıp öyle kullandık,

bu jantlar ve lastik ölçüleri mondeoya oluyor aynı zamanda, olası bir durumda bu seti mondeoya takabiliriz,

eğer bunları focusa takarsak bu sefer de diğer set boşta kalıyor, ne yapacağımızı şaşırmaya başladık artık :d