Arabanızın Fotoğrafları

Arabanızı seviyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    695
1732303967389.png

Orada macun var hikayesini de anlatayim tampon ekini boyatirken usta tampondaki boya atmasına macun çekti ben de engel olamadim bir anda cekiverdi. Sonra ben de orayi kapatmak için sticker yapıştırdım bilmiyorum karda kavlayıp düşer mi
Usta sormadan boyle bir sey yapmasi kabul edilemez ama ne yalan soyleyeyim sticker da hoş durmuş. Az biraz modifiye ile (butce varsa) cok tatli bi araba haline gelir. Ford demişken, aklimda yol tutuş falandan ziyade bu fordlarin kokulari kaldi daha cok. Hepsi mi ayni kokar be.

Usta sormadan boyle bir sey yapmasi kabul edilemez ama ne yalan soyleyeyim sticker da hoş durmuş. Az biraz modifiye ile (butce varsa) cok tatli bi araba haline gelir. Ford demişken, aklimda yol tutuş falandan ziyade bu fordlarin kokulari kaldi daha cok. Hepsi mi ayni kokar be.
Ne gibi modifiyeler yapilabilir?

Ekleri takarken arkaya da almıştım ama egzozla alakalı problem oldu söktüm.

Ekli dosyalar

• IMG_20241020_115536.jpg
    IMG_20241020_115536.jpg
    5.1 MB · Görüntüleme: 0
Caddy ayağının tozuyla adana yaptı

d0c76cfa-5e8e-47b3-b0b0-6a4065eddcd4.jpeg

Adana dönüşü kardan yollarda tırlar makaslayıp kaza yaptığı için pozantıda yolun açılmasını 1.5 saat bekleyip gece tipiyle Ereğliye kendimizi zor attık. Ereğli sonrası Karaman Konya arası da tır makasladığı için yol kapanmış mecbur Ereğlide kaldık. Araba griye çalar hale gelmiş 🤣

f2cee8d5-af4a-4209-a6af-2fc275e3f016.jpeg