Sizin aracınızı paylaşmışlar sanırım
ustam benden önceki işçiliği güzel toparladı sağolsun henüz sorun yaşamadımSizin aracınızı paylaşmışlar sanırım
teşekkür ederim, bütün detay işleri ankara so shine detailing'de yapıldı. ön cam pastasından sonuç alınıp alınamayacağı modele ve camın durumuna göre değişiyor, bazı arabaların bazı modellerinin camları çok sert olabiliyormuş gibi gibi. genel olarak arabanın durumuna ve yapılacak işlemlere göre ulaşıp fiyat almanız daha isabetli olurMerhaba, ön cam pastasını nerede yaptırdınız acaba? Bir de özel değilse ne kadar tutmuştu, çok güzel olmuş.
Çok teşekkür ederim cevabınız için.teşekkür ederim, bütün detay işleri ankara so shine detailing'de yapıldı. ön cam pastasından sonuç alınıp alınamayacağı modele ve camın durumuna göre değişiyor, bazı arabaların bazı modellerinin camları çok sert olabiliyormuş gibi gibi. genel olarak arabanın durumuna ve yapılacak işlemlere göre ulaşıp fiyat almanız daha isabetli olur
evden hiç jant alacakmış gibi çıkmamıştım..Passat jantı bulamadığımız çok iyi oldu, jantlar![]()
profil fotoğrafınızdaki janta benziyor. aslında bijon aralığı tutsa bişeyler denenebilirmişİki jantta klas.
Fakat bu BBS vari jantlar Alman araçlarına çok yakışıyor. Trafikteki beyaz Golf'lerden sıyrılmış
Arkaya bir 15 ya da 20mm spacer ile kıvamında duracaktır.
teşekkür ederim yaylar gelince spacer işine girecek miyim ben de merak ediyorumSpacer ve yaydan sonra enfes olurÇok güzel olmuş hayırlı olsun
Bu kasa golflere comfortline passat jantını çok yakıştırıyorum
Bu da güzel tercih olmuş![]()
teşekkür ederim daha cıncık gibileri senin olsun inşşDoğru jant modeli seçimine katkım olduğunu düşünüyorum. Güle güle kullan cıncık gibi oldu Safinaz.![]()
teşekkür ederim... biz de sıradan biriyiz ama artık ön sıradanJantlar kitap gibi oldu, yaylar da takılınca şahane olacak maşallah![]()
Orijinal jantı nasıl abi ? Konfor açısından avantajlı mı veya dezavantajları neler ?evden hiç jant alacakmış gibi çıkmamıştım..
profil fotoğrafınızdaki janta benziyor. aslında bijon aralığı tutsa bişeyler denenebilirmişmaksat dediğiniz gibi avm otoparkında daha bulunabilir kılmaktı
teşekkür ederim yaylar gelince spacer işine girecek miyim ben de merak ediyorum
![]()
teşekkür ederim daha cıncık gibileri senin olsun inşş
teşekkür ederim... biz de sıradan biriyiz ama artık ön sıradan
orijinal jantı 15" hiç kullanamadım teorik olarak en konforlu o olması gerekiyor köfte lastiklerden ötürü. bende araç 16" comfortline jantıyla gelmişti 17'ler ile bariz bi konfor farkı sezmedim bence çok yakın 16'ya.Orijinal jantı nasıl abi ? Konfor açısından avantajlı mı veya dezavantajları neler ?
Peki yakıt tüketimi nasıl abi bu aracın ben 18 yaşına yeni girdim böyle bir araç verdiler bana, araç hakkında bilmem gereken bir şey falan var mı ?
Carplay uyumu oluyor mu abi bir de ?
Arabadaki dokunulmadığı için birikmiş yaşanmışlıkları çok iyi topluyorsun bir bir, eline sağlık hocam.golf 157.xxx - 160.xxx km güncellemesi
bu arabada devirdaim'e ek iki adet elektrikli ek su pompası varmış ilki intercooler için ikincisi kalorifer için. konudaki ilk mesajda yazdığı üzere ben alırken birinci pompayı değiştirmiştik, sonra ikinciyi de (kalorifer için olanı) kaybettik. hafta sonu diğer ek su pompasını da değiştirip hata kodundan kurtulduk.
Ekli dosyayı görüntüle 54938
son bir-iki haftadır kaloriferim ısıtmıyordu ben ek su pompasından diye düşünüyordum ama pompayı değişince kalorifer düzelmedi. peşine peteği değiştik. neyse ki bunda göğüs falan sökülmüyormuş vitesin yanındaki kapaktan değişebiliyor. kalorifer peteği de değişince ısınma sorunum çözüldü.
Ekli dosyayı görüntüle 54939
Ekli dosyayı görüntüle 54940
o kadar uğraşmışken ve km'si de gelmişken yağ bakımını da aradan çıkaralım dedik. önceki bakıma 152 binde girmişti ama 10'un katlarıyla gitsin diye 162 bini beklemedim 160 binde yağı değiştik. ben yağlarımı antifrizlerimi filtrelerimi zaten almıştım. arabayı alırken karterde çok ufak nokta ucu kadar bir çatlak vardı çok küçük olduğundan oraya dışardan çelik macunu kullanmıştık ama işimizi görmediği için yağ karterini söküp o noktaya alüminyum kaynağı yaptık. çok hafif gelen yağ sızıntısını çözdük. yine ilk bakımdaki gibi liqui moly toptec 4200 5w-30 yağ ve mahle hava-yağ-mazot-polen filtresi kullandık. daha sonra tüm soğutma sistemini 10 küsür litre suyla çevirip boşalttıktan sonra güncel liqui moly g12 evo antifiriz koyduk. motor alt plastik muhafazası yer yer kırılmış olduğundan onu da temizlemeye uğraşmadan değiştik.
Ekli dosyayı görüntüle 54941
Ekli dosyayı görüntüle 54942
Ekli dosyayı görüntüle 54943
yukarıdaki mesajlarda buğu şikayetiyle bagajın ıslak olduğunu farkettiğimi ve bagajı izole ettiğimizi anlatmıştım. bu işlem sonrasında buğu sorunu gözle görülür azalmıştı ama tamamen bitmemişti. ossurada polen filtresini değişirken torpidonun içindeki iç/dış hava sirkülasyon kapağının çalışmadığını, sürekli havayı içerde sirküle edecek şekilde takılı kaldığını gördük. iç sirkülasyon motorunu değiştirerek kapağı yeniden aktif hale getirdik. havalar artık eskisi kadar soğuk değil ama dün gece mümkün olduğunca soğukta denediğim kadarıyla hiç buğu sorunum kalmadı gibi gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 54944
gözüktüğü üzere bagajdaki su ve iç sirkülasyon motorunun ardından son haftalarda kaloriferim de bozularak buğuya sebep olabilecek her şey sırayla tetiklenmişti. hepsi çözüldü diye umut ediyorum. bunlara ek olarak torpido kapağım yavaş açılmıyor tak diye tek seferde düşerek açılıyordu. mekanizmada bir dişli olması gerekiyormuş bende o dişli kayıptı. geçen haftalarda 5G1858309 adlı mekanizmayı alarak içinden çıkan dişliyi bendeki mekanizmaya aktardım. artık torpido kapağım yavaş açılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 54945
bir de arabayı alırken yedek su deposunu güncellenmiş olanla değiştirmiştik. kapağını değiştirmemişler, biraz zor açılıp kapanıyordu. kapağını da orijinal olarak temin edip değiştirdim o da sıfırlanmış oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 54946
son olarak da yıkadım. 160 bininci km'yi böylelikle devirmiş olduk. tşkler
Ekli dosyayı görüntüle 54947