Cam silme robotu aldık beklediğimden güzel çıktı
Perde takma robotu falan varsa link alırım
Perde takma robotu falan varsa link alırım
ne marka aldınız bize de lazımCam silme robotu aldık beklediğimden güzel çıktı
Perde takma robotu falan varsa link alırım![]()
Pusuda bekledikçe fiyatı artıyordu. Kampanya ıvız zıvır tanesi 6250ye geldi. Aydında esnafta en düşük söyleyen 7800 TL dedi. (Vicdansızlar!)
@Cenk tavsiyene uydum kardeşim, bütçeyi bir tık yukarı çektim ama en azından kafam rahat olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 54440
Tekrar hayırlı olsun hocam. Tabi sen yine de yanakları çok sürtmemeye çalış taşa veya kaldırıma. Azami dikkat lastiğin ömrünü uzatır.Before/arter yapmak istedim
215 yanaktan 235 yanağa geçince daha göze dolu geleceğini düşünerek hata etmemiş olsam da, yanaklar dodiklerden hafif taştı. Kaldırımda ilk darbeyi yanaklar alacak. @Cenk in sağlam lastik olduğu beyanı benim için yeterli.
Sürüşte farka gelince; kasislerde özellikle inerken bariz sessizlik var. Rot balansinda elbet katkısı vardır ama çok yeni hamur ile çok daha pürüzsüz bir test sürüşü yaptım.
"Torima Cam Silme Temizleme Robotu Uzaktan Kumandalı Su Püskürtmeli S9 Beyaz" Bundan aldık şimdilik 1 kez kullanabildik yorumları iyiydi bakalım ne kadar dayanacakne marka aldınız bize de lazım![]()
Luk marka kavrama + volantGüncel geçeyim.
bu fiyattan anlaşıp programı uyduramamıştık. aynı usta yeni yerine geçtiği için kampanya yapmış. direk kapızladım. aynı tarife tam 6 ay sonra 50bin TL. Salı günü götüreceğim inşallah.
Luk marka kavrama + volant
VW AG mekatronik basınç tüpü
şanzıman + mekatronik yağ değişimi
mobil1 esp 05w-30 motor yağı
yağ + polen filtresi mann
antifiriz ve diğer sıvı kontrolleri
60bin TL
ustaya video çektim (işbirliği stayla) bu fiyattan karta taksit yapıldı. bir iki çekime daha gidip masrafı çıkarmayı düşünüyorum