En Son Ne Aldınız?

Pusuda bekledikçe fiyatı artıyordu. Kampanya ıvız zıvır tanesi 6250ye geldi. Aydında esnafta en düşük söyleyen 7800 TL dedi. (Vicdansızlar!)

@Cenk tavsiyene uydum kardeşim, bütçeyi bir tık yukarı çektim ama en azından kafam rahat olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 54440

Before/arter yapmak istedim

215 yanaktan 235 yanağa geçince daha göze dolu geleceğini düşünerek hata etmemiş olsam da, yanaklar dodiklerden hafif taştı. Kaldırımda ilk darbeyi yanaklar alacak. @Cenk in sağlam lastik olduğu beyanı benim için yeterli.

Sürüşte farka gelince; kasislerde özellikle inerken bariz sessizlik var. Rot balansinda elbet katkısı vardır ama çok yeni hamur ile çok daha pürüzsüz bir test sürüşü yaptım.

Ekli dosyalar

• IMG_20260325_181341.jpg
    IMG_20260325_181341.jpg
    990.5 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_20260325_182317.jpg
    IMG_20260325_182317.jpg
    964.2 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_20260325_191726.jpg
    IMG_20260325_191726.jpg
    963.6 KB · Görüntüleme: 0
Before/arter yapmak istedim

215 yanaktan 235 yanağa geçince daha göze dolu geleceğini düşünerek hata etmemiş olsam da, yanaklar dodiklerden hafif taştı. Kaldırımda ilk darbeyi yanaklar alacak. @Cenk in sağlam lastik olduğu beyanı benim için yeterli.

Sürüşte farka gelince; kasislerde özellikle inerken bariz sessizlik var. Rot balansinda elbet katkısı vardır ama çok yeni hamur ile çok daha pürüzsüz bir test sürüşü yaptım.
Tekrar hayırlı olsun hocam. Tabi sen yine de yanakları çok sürtmemeye çalış taşa veya kaldırıma. Azami dikkat lastiğin ömrünü uzatır.

Güncel geçeyim.

bu fiyattan anlaşıp programı uyduramamıştık. aynı usta yeni yerine geçtiği için kampanya yapmış. direk kapızladım. aynı tarife tam 6 ay sonra 50bin TL. Salı günü götüreceğim inşallah.
Luk marka kavrama + volant
VW AG mekatronik basınç tüpü
şanzıman + mekatronik yağ değişimi
mobil1 esp 05w-30 motor yağı
yağ + polen filtresi mann
antifiriz ve diğer sıvı kontrolleri

60bin TL
ustaya video çektim (işbirliği stayla) bu fiyattan karta taksit yapıldı. bir iki çekime daha gidip masrafı çıkarmayı düşünüyorum

Luk marka kavrama + volant
VW AG mekatronik basınç tüpü
şanzıman + mekatronik yağ değişimi
mobil1 esp 05w-30 motor yağı
yağ + polen filtresi mann
antifiriz ve diğer sıvı kontrolleri

60bin TL
ustaya video çektim (işbirliği stayla) bu fiyattan karta taksit yapıldı. bir iki çekime daha gidip masrafı çıkarmayı düşünüyorum

Hayırlı olsun, nerede yapıldı ?

Hayırlı olsun, nerede yapıldı ?
teşekkürler, ümraniye'de master oto (mazhar usta). instagram'da görmüştüm ilk kez gittim. leblebi gibi kavrama değişiyor adam, manyak olmuş 10binden fazla faturalı kavrama siparişim var bugüne kadar dedi. acayip adam. sallana sallana tüm bu işleri 3-4 saatte yapıyor. orda bulunduğum süre içinde 5 kavrama daha değiştirdi

Carpro Dabdab Mikrofiber Yıkama Süngeri
Slopes W10 Smart Iron Demir Tozu Temizleyici
Slopes Raptor Drying Towel 1400GSM Kurulama Bezi
Nasiol Magic Apc Araç içi Çok Amaçlı Sprey Temizleyici
Cartainer U-Softpro Ikili Ultra Yumuşak Detay Fırçası Seti
Gyeon Q²m Wetcoat Nano Boya Koruma ve Seramik Sprey Hızlı Cila
Soft99 Glaco Glass Compound Roll On Cam Temizleyici Pasta
Soft99 Glaco Roll On Yağmur Su Kaydırıcı
Würth Sentetik Güderi Bez 38x60 cm
Meguiars Çanta
Meguiars Endurance High Gloss Lastik Parlatıcı
Meguiars High Tech El Uygulama Pedi